Αννίτα Ναθαναήλ: «Η Ιωάννα απογοητεύτηκε – Περίμενε έστω και μια ένδειξη μεταμέλειας»
Νέα

Αννίτα Ναθαναήλ: «Η Ιωάννα απογοητεύτηκε – Περίμενε έστω και μια ένδειξη μεταμέλειας»

Αννίτα Ναθαναήλ: «Η Ιωάννα απογοητεύτηκε – Περίμενε έστω και μια ένδειξη μεταμέλειας»

Η στενή της φίλη αποκάλυψε τα συναισθήματά της άτυχης κοπέλας

Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου από το ξεκίνημα της περιπέτειάς της είναι η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία την έχει στηρίξει σαν να είναι η οικογένειά της και ήταν ο άνθρωπος που τη μετέφερε στο δικαστήριο, την πρώτη μέρα της δίκης, εκεί όπου περίμενε να δει τη γυναίκα που της κατέστρεψε της ζωή.

«Είχα την πολυτέλεια του χρόνου και μπορούσα να τη βοηθήσω.  Ξεκίνησε η επαφή μας επειδή μέσα από τα ταξίδια μου στην Ασία, είχα επαφή με κάποια προσθετικά, μήπως τη βοηθούσαν να βγαίνει απαρατήρητη έξω. Ήταν κάτι που δεν ήταν συμβατό για την περίπτωσή της. Δεν μπορούσε να τα βάλει πάνω από τη μάσκα, την οποία φορά 23 ώρες το 24ωρο. Στη συνέχεια σκεφτόμουν πώς μπορώ να βοηθήσω για να μαζευτούν χρήματα. Κάναμε μια εκστρατεία με τη βοήθεια ενός καλού φίλου του συζύγου μου.

Χρειάστηκε χρόνος για να κερδίσω την εμπιστοσύνη της. Η Ιωάννα έχει μια ομάδα ανθρώπων που τη λατρεύουν. Μακάρι να είχα κι εγώ τόσο καλές φίλες όσο εκείνες που έχει. Κάναμε κάποια ταξίδια στο εξωτερικό, στο Παρίσι για να δούμε αν υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνουμε. Η σχέση μας χτίστηκε και πλέον είναι κομμάτι της ζωής μου», δήλωσε αρχικά η Αννίτα Ναθαναήλ στο Happy Day και αναφέρθηκε στην έναρξη της δίκης, την Τετάρτη το μεσημέρι:

«Ήταν έκρηξη συναισθημάτων, κανείς δεν μπορούσε να την προετοιμάσει για όλο αυτό που συνέβη. Μάθαμε την ώρα που φτάσαμε στο δικαστήριο ότι δεν θα είναι η κατηγορούμενη. Το πρώτο της συναίσθημα ήταν απογοήτευση. Όλοι μέχρι τελευταία στιγμή περιμέναμε να δούμε εστω μία ένδειξη μεταμέλειας».

Όσον αφορά στον Σάκη Κεχαγιόγλου και το γεγονός ότι την προσέγγισε και της μίλησε: «Ήταν η ανθρώπινη πλευρά του, δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι περισσότερο από τον συνήγορο της κατηγορουμένης».

Για τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου: «Η Ιωάννα κανει 3 ώρες τη μέρα μασάζ στο πρόσωπο και στο σώμα για να δυναμώσουν οι ιστοί. Είναι καμένη παντού, εκτός από τις γάμπες. Δεν μπορεί ούτε να στρίψει, ούτε να κρατήσει όρθιο το κεφάλι της. Δεν πρέπει να εκτίθεται καθόλου στο φως. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, βρισκόμαστε στο σπίτι μου ή στο σπίτι της. Υπάρχουν αντιδράσεις όταν τη βλέπουν στον δρόμο, μάλιστα είχε βρεθεί μπροστά σε ένα παιδάκι το οποίο αντέδρασε έντονα τη δυσαρέσκειά του γι αυτό που αντίκρυζε. Πρέπει να εκπαιδευτούμε για το τι είναι όμορφο και αποδεκτό».

«Η Ιωάννα εκπαιδεύεται σε διάφορους τομείς όλον αυτόν τον καιρό, γιατί θέλει πάλι να εργαστεί και να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της. Ξέρει ότι δεν μπορεί να γίνει όπως πριν, ξέρει ότι θα πάρει χρόνο», σχολίασε.

Για το τι είπε μετά το δικαστήριο: «Εκείνη τη στιγμη ειναι ένα νεκρός χρόνος. το βίωσε με περίεργο τρόπο, της πήρε αρκετές ώρες να ηρεμήσει, να χαλαρώσει. Είχε την ανάγκη να το πάει ξανά και ξανά. Η απουσία και η πλήρης αποστασιοποίηση της κατηγορούμενης την πείραξε πολύ. Έβαλε όλες τις δυνάμεις της για να πάει εκεί. Η Ιωάννα ένιωθε ότι εκπροσωπεί όλες τις γυναίκες που έχουν υποκύψει στα εγκλήματα του τελευταίου διαστήματος. Νιώθει χρέος να είναι στο δικαστήριο, είναι το μόνο επιζών θύμα εγκληματικών ενεργειών.

Για τη μητέρα της Ιωάννας: «Η μητέρα της σοκαρίστηκε χθες, ειδικά στην έξοδο που έπεσαν όλοι πάνω της. Την έχει ξαναγεννήσει δεύτερη φορά, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, είναι συνέχεια δίπλα της για να τη βοηθά. Η Ιωάννα χρειάζεται συνέχεια παροχή υπηρεσιών ακόμα. Αν δεν είναι η μητέρα της πρέπει να είναι κάποιος να τη βοηθήσει».

«Η Ιωάννα θα είναι ξανά στο δικαστήριο στις 30 Σεπτέμβρη. Σύντομα θα πάρει τον λόγο να μιλήσει. Έχει τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή της. Είναι ένας άνθρωπος – σύμβολο και ευελπιστούμε ότι θα αποτρέψει πολλές γυναίκες να βρεθούν στη θέση της».

https://streamable.com/6i4pus