Αντελίνα Βαρθακούρη: Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της ενόψει της νέας σεζόν
Νέα

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της ενόψει της νέας σεζόν

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της ενόψει της νέας σεζόν

Έτοιμη για… νέες περιπέτειες στον ΣΚΑΪ είναι η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της, μαζί με τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη, «Σου Κου Family», αποφάσισε να πετάξει στα σκουπίδια τις ανασφάλειες μαζί με «κάτι μαλλιά» που τη βάραιναν.

Η παρουσιάστρια, ενόψει των νέων βημάτων που ετοιμάζει με το κανάλι του Φαλήρου, θέλησε να ανανεώσει και το στυλ της, ξεκινώντας από τα μαλλιά της!

Η Αντελίνα αποφάσισε να αποχαιρετήσει τα μακριά μαλλιά της και επέλεξε, μαζί με τον κομμωτή της, να υιοθετήσει ένα κοντό καρέ, το οποίο λατρέψαμε και της πάει εξαιρετικά!

Η ίδια, παράλληλα με τη μεγάλη αλλαγή, πραγματοποίησε έναν μικρό απολογισμό και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους followers της στο Instagram, συμβουλεύοντάς τους να μην φοβούνται και να μην επιτρέπουν την κριτική από κανέναν.

«Μετά από κάποια χαστούκια ετών που τα άντεξες και αντιστάθηκες να μην χάσεις την ψυχή σου….έρχεται η ζωή και σου κάνει για αρχή ένα δώρο που φαίνεται ταπεινό αλλά είναι τοοοοόσο σπουδαίο.

Έναν χρυσό μεγάλο τενεκέ!!!

Χωράει όλα σου τα ψυχικά απορρίμματα…χωράει όσα του ρίξεις.

Θα πάρει μακριά σου όλα όσα αντέχεις να διώξεις.

Γίναμε φίλοι απ’ την πρώτη ματιά, μιλήσαμε, τα βρήκαμε, αγαπηθήκαμε…του έχω πετάξει πολύ πράγμα αλλά αυτός ο άτιμος αντέχει το βάρος…με κοιτάει υπομονετικά και στοργικά και περιμένει μέχρι να του πετάξω και το τελευταίο.

Τώρα είμαι στη φάση που πετάω κάτι ανασφάλειες…μαζί μ’ αυτές και κάτι μαλλιά που με βάραιναν.

Καινούργια σελίδα, καινούργια εγώ, νέα αρχή, μεγάλο άλμα, χαμόγελο, ευγνωμοσύνη, δύναμη.

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!», έγραψε χαρακτηριστικά.