Αντελίνα Βαρθακούρη: «Σύννεφα» στις σχέσεις της με τον ΣΚΑΪ;
Νέα

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Σύννεφα» στις σχέσεις της με τον ΣΚΑΪ;

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Σύννεφα» στις σχέσεις της με τον ΣΚΑΪ;

Στον «πάγο» η εκπομπή που ετοίμαζε

Ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΣΚΑΪ θεωρούνταν η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία την περασμένη σεζόν ξεχώρισε με την παρουσίαση του «Σου Κου family», έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη.

Η παρουσιάστρια, αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό για τις καλοκαιρινές διακοπές, ανανέωσε το ραντεβού της για τη νέα σεζόν, χωρίς τον Χάρη, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο τα σχέδια της ίδιας και του καναλιού φαίνεται ότι «ναυάγησαν», τουλάχιστον προς το παρόν.

Σύμφωνα με το okmag.gr και την Έλενα Πολυκάρπου, ενώ όλα έδειχναν ότι τη φετινή σεζόν η Αντελίνα θα βρισκόταν με δίκη της εκπομπή στον ΣΚΑΙ και τη στιγμή που έδειχνε να «κλειδώνει» με ένα Lifestyle αντί-δελτίο το ΣΚ με πιθανότερη ώρα προβολής 12.30-14.00, κάτι που επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές, το σκηνικό ανατράπηκε.

Το κανάλι φάνηκε να επιθυμεί να συρρικνώσει την ώρα μετάδοσης στα 50 λεπτά, η παρουσιάστρια να μην είναι σύμφωνη με αποτέλεσμα το Project να μπει στον πάγο και η Αντελίνα στον τηλεοπτικό πάγκο μέχρι τον Ιανουάριο.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr