Ανθή Βούλγαρη: Η δημόσια συγγνώμη στον «αέρα» του «Κοινωνία Ώρα MEGA» και η κατακραυγή από την Αθηναΐδα Νέγκα
Νέα

Ανθή Βούλγαρη: Η δημόσια συγγνώμη στον «αέρα» του «Κοινωνία Ώρα MEGA» και η κατακραυγή από την Αθηναΐδα Νέγκα

Ανθή Βούλγαρη: Η δημόσια συγγνώμη στον «αέρα» του «Κοινωνία Ώρα MEGA» και η κατακραυγή από την Αθηναΐδα Νέγκα

Τι συνέβη ανάμεσα στις δύο γυναίκες;

Μια ατυχή στιγμή στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο είχε η Ανθή Βούλγαρη, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Η δημοσιογράφος, την ώρα που στην εκπομπη μιλούσαν για τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, ζήτησε να παίξει ένα ζεϊμπέκικο, το οποίο και χόρεψε, ενώ άλλαξε και λίγο τους στίχους για να το φέρει στα… μέτρα του θέματος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σχολίασε αρνητικά η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία με κάποιες αναρτήσεις της στα social media μίλησε για απρέπεια.

Το πρωί της Πέμπτη, η Ανθή Βούλγαρη αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για το λάθος της, από εκείνους που μπορεί να θίχτηκαν με τη συμπεριφορά της.

«Είμαι ένας άνθρωπος που τις στεναχώριες μου τις περνώ έτσι, με χορό, με τραγούδι. Είναι η κάθαρσή μου, ακόμα και την περιπέτεια της υγείας μου που πήγα και ήρθα στον θάνατο – γιατί έτσι είναι – έτσι τις πέρασα. Έχουμε αποφασίσει με τον Ιορδάνη να σας περνάμε την ενημέρωση λίγο πιο χαλαρά, πιο ανθρώπινα. Αν αυτό ενόχλησε κάποιους και πάρθηκε ως ασέβεια, ειλικρινά ζητώ συγγνώμη. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και ήθελα απλά να εξηγηθούμε. Άνθρωποι είμαστε και ζητάμε συγγνώμη αν κάναμε λάθος» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Ωστόσο,η Αθηναϊς Νέγκα δεν φάνηκε να ικανοποιείται από αυτή τη συγγνώμη και προχώρησε σε νέα τοποθέτηση, μέσα από το blog της.

«Η Ανθή Βούλγαρη είναι ένα ιδιαίτερα συμπαθές λαϊκό κορίτσι και πάλι, με την καλή έννοια. Δεν είναι κακό να είσαι λαϊκός εξάλλου. Και όσο και να φαίνεται σε μερικούς από εμάς εξωτικό, το πως ρίχνει και μια γυροβολιά λαϊκά στα καλά καθούμενα ακόμα και την ώρα που ανακοινώνονται κρούσματα και νεκροί, σε κάποιους αυτά αρέσουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η τηλεοπτική παρέα μερακλώνει ξημερώματα δίπλα σε σοβαρή επικαιρότητα.

Πρόκειται λοιπόν για έναν συγκεκριμένο κώδικα, μια γλώσσα όμως που για αρκετούς τηλεθεατές είναι αποκρουστική. Δεν είμαστε τίποτα σνομπ αριστοκράτες, όμως όλοι εμείς και δεν είναι όλα θέμα γούστου. Την ώρα που κάθε Έλληνας έχει συγγενείς ή φίλους που έφυγαν από κορονοϊό και που σε άλλες περιπτώσεις δεν είναι θύματα της άρνησης αλλά ασθενής που δεν πρόλαβαν τα εμβόλια ή τους πρόδωσε η κράση τους. Θα ήταν πιο ανθρώπινο και πιο ευγενικό να μπει ένα φρένο στους χορούς όταν μιλάμε για κρούσματα από σεβασμό στους νεκρούς και τις οικογένειές τους αλλά και στους ασθενείς που παλεύουν να πάρουν ανάσα στις ΜΕΘ», έγραψε χαρακτηριστικά.