Ανθή Βούλγαρη: «Θα ήθελα να γεράσω με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο»
Πρωινές εκπομπές

Ανθή Βούλγαρη: «Θα ήθελα να γεράσω με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο»

Ανθή Βούλγαρη: «Θα ήθελα να γεράσω με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο»

Ο λόγος που παρατείνεται η εκπομπή τους μία ώρα παραπάνω

Μία ώρα παραπάνω θα βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες της εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» από την επόμενη Δευτέρα και ως εκ τούτου, αυτή της Ελεονώρας Μελέτη θα ξεκινά στις 9 το πρωί.

Με αφορμή αυτήν την αλλαγή, η Ανθή Βούλγαρη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη Χριστίνα Βουδούρη και εξήγησε τον λόγο, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο τα πάμε υπέροχα. Είναι ο φίλος μου, το έτερόν μου ήμισυ το τηλεοπτικό. Πρέπει να κρατιέται μια ισορροπία όπως γίνεται και στα ζευγάρια. Όταν τσαντίζεται ο Ιορδάνης πρέπει να είμαι πιο ήρεμη εγώ, και όταν τσαντίζομαι εγώ είναι πιο ήρεμος εκείνος. Η εκπομπή από την επόμενη Δευτέρα θα πάρει παράταση μια ώρα, θα είναι μέχρι τις 9 γιατί έχουμε μπει ήδη σε μια εκλογική τροχιά. Γι’ αυτό το λόγο θα έχουμε μια ώρα παραπάνω» είπε η δημοσιογράφος.

«Γιατί να μην επιστρέψω στην ψυχαγωγία; Το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι όταν είσαι δημοσιογράφος ή παρουσιαστής, είσαι σε όλα. Σε κάποιους ταιριάζει περισσότερο η ενημέρωση και σε άλλους η ψυχαγωγία. Έτσι όπως έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, και η ψυχαγωγία κάνει ενημέρωση. Πρέπει να φύγουν αυτές οι ταμπέλες κάποια στιγμή» τόνισε απαντώντας στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ψυχαγωγία.

Για το μέλλον της συνεργασίας της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, απάντησε: «Θα θέλαμε να συνεχίσουμε και του χρόνου… Ο ανταγωνισμός μου αρέσει, δε με φοβίζει. Καλώς υπάρχει γιατί μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι… Θα ήθελα να γεράσω με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο».