Αντώνης Λιάρος: «Το OPEN εγκαταλείφθηκε από τη διοίκησή του»
Τηλεόραση

Αντώνης Λιάρος: «Το OPEN εγκαταλείφθηκε από τη διοίκησή του»

Αντώνης Λιάρος: «Το OPEN εγκαταλείφθηκε από τη διοίκησή του»

Τι είπε για την υποτιθέμενη κόντρα Λυμπεράκη - Παναγιωτόπουλου;

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Αντώνης Λιάρος , ο οποίος αναφέρθηκε στον λόγο που αποφάσισε να αποσυυρθεί από την τηλεόραση, αλλά και τα πολιτικά δρώμενα.

«Περνάω υπέροχα, έχω περισσότερο χρόνο στη ζωή. Η τηλεόραση μου έπεσε πολύ βαριά στο τέλος. Έχω πάρει μμια απόσταση και παρατηρώ από μακριά τα πράγματα», είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Έκανα το τελευταίο come back στο Open, πίσω από τις κάμερες κυρίως. Η δουλειά ήταν υπερβολική, οι ώρες πολλές, δεν άντεχα να βγάλω πέρα το σκληρό πρόγραμμα, είμαι και 66 ετών πλέον».

Αναφορικά με το Open: «Δεν κατάφερε να μπει στη ζώνη του ανταγωνισμού γιατί εγκαταλείφθηκε από τη διοίκησή του. Δεν επένδυσαν στο δελτίο ειδήσεων. Μετά τον Άκη Παυλόπουλο, το χάος. Ελπίζω ο Γιάννης Λάτσιοος, που ξέρει από τηλεόραση, να βοηθήσει».

Όσο για τον υποτιθέμενο καβγά ανάμεσα στη Νίκη Λυμπεράκη και τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, απάντησε: «Δεν υπήρχε κανένας καβγάς μεταξύ τους, απλά δεν υπήρχε χημεία».

Σχετικά με τον αν θα επιστρέψει στην πολιτική: «Υποψήφιος δεν βλέπω να κατεβαίνω. Δεν θέλω να ξαναζήσω την αποτυχία της πολιτικής. Θυσίασα μια λαμπρή καριέρα τότε».