Αντώνης Σρόιτερ: «Θα μπορούσα να κάνω εκλογές με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha»
Νέα

Αντώνης Σρόιτερ: «Θα μπορούσα να κάνω εκλογές με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha»

Αντώνης Σρόιτερ: «Θα μπορούσα να κάνω εκλογές με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha»

Ποιες άλλες παρουσιάστριες θα προσκαλούσε;

Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Έλεος», της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη έκανε ποδαρικό ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε στην ερώτηση για το με ποιον θα έκανε συμπαρουσίαση, ενώ πρότεινε πολύ… ανατρεπτικά concepts, ειδικά για τις εκλογές, με τον Νίκο Κοκλώνη πρωταγωνιστή!

Παράλληλα, δεσμεύτηκε on-air πως θα ερμηνεύσει τραγούδι, αρκεί να του το γράψει ο Νίκος Καρβέλας!

Για το ότι η ψυχαγωγικές εκπομπές ασχολούνται με την ενημέρωση απάντησε: «Όταν το πρωί ξυπνάς και παίρνεις τα νούμερα και σου δείχνουν ότι αυτό που έπαιξες το είδε ο κόσμος, έχεις το δικαίωμα να το κάνεις. Και στο κάτω κάτω, εγώ δεν βάζω ταμπέλες στους ανθρώπους. Αυτά είναι μπούρδες. Ο άνθρωπος που είναι δημοσιογράφος, είναι δημοσιογράφος. Στο χαλαρό θέμα θα είναι χαλαρός και στο σοβαρό θα είναι σοβαρός».

Για το αν του έχει γίνει πρόταση να κάνει πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή μαζί με τη γυναίκα του, τόνισε: «Όχι, δεν νομίζω ότι με είδε κάποιος και είπε “να το κατάλληλο παιδί για να μας κάνει να γελάσουμε. Θα ήμουν πολύ κακός”».

Για το με ποια παρουσιάστρια θα έκανε εκπομπή: «Έχω κάνει εκπομπές με τη Στάη στον Alpha και περάσαμε και πολύ ωραία και πήγαμε και πολύ καλά. Σήμερα θα διάλεγα κάτι από ψυχαγωγία, θα πήγαινα λίγο ανατρεπτικά. Μπορεί να έπαιρνα τη Σταματίνα, ή την Καινούργιου, να κάνουμε εκλογές μαζί. Μπορεί να κάναμε εκλογές με τον Κοκλώνη. Αν είχαμε εκλογική βραδιά με χορευτικά δεν θα σάρωνε; Έχουμε εκλογές μπροστά μας, μη μας κλέβετε τις ιδέες. Θα αναλάβει τις συνεντεύξεις ο Νίκος κι εγώ το νέο τραγούδι, το “Έχω μάτι”».