Αντώνης Βλοντάκης: «Με σώνει που η Κορίνα δεν έχει χρόνο να δει τηλεόραση»
Νέα

Αντώνης Βλοντάκης: «Με σώνει που η Κορίνα δεν έχει χρόνο να δει τηλεόραση»

Αντώνης Βλοντάκης: «Με σώνει που η Κορίνα δεν έχει χρόνο να δει τηλεόραση»

Ο ηθοποιός μίλησε για τις αντιδράσεις της συντρόφου του όταν τον βλέπει σε ερωτικές σκηνές στην τηλεόραση

Στην σειρά του MEGA, «Το αύριο μας ανήκει», πρωταγωνιστεί ο Αντώνης Βλοντάκης και μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα». για τη σύντροφό του Κορίνα και το γεγονός ότι ενοχλείται κάθε φορά που εκείνος χρειάζεται να παίξει κάποια ερωτική σκηνή.

«Με γνώρισε ως πολίστα και μετά δεν μπορεί να αποδεχτεί το κομμάτι του ηθοποιού… Αν ήμουν δηλαδή ζαχαροπλάστης, θα έκοβε τα γλυκά;», είπε χιουμοριστικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Η πρώτη φορά που έπρεπε να φιλήσω ηθοποιό είχε πολύ πλάκα, γιατί διάβαζα τα σενάρια και με βοηθούσε η Κορίνα. Εκεί που κάναμε τα λόγια είδε ότι πρέπει να φιλήσω. όχι, μου λέει, δεν θα φιλήσεις! Ήταν κωμικοτραγικό. Αλλά με τον καιρό συνήθισε, λίγο το αποδέχτηκε, λίγο κάνει τα στραβά μάτια…».

Όπως αποκάλυψε, η γυναίκα του δεν έχει πολύ χρόνο για να παρακολουθήσει τηλεόραση, κάτι που τον… σώνει.

«Πραγματικά αισθάνομαι ευλογημένος και τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή τη σειρά. Συμβαίνουν πολλά και διάφορα, ανατροπές επί ανατροπών», τόνισε για τη συμμετοχή του στη σειρά του MEGA «Το Αύριο μας Ανήκει».

«Δεν υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονέα»

Ο Αντώνης Βλοντάκης μίλησε για τα παιδιά του και τον ρόλο του ως πατέρα. «Να απολαύσουμε την ηλικία των παιδιών μας, γιατί όσο μεγαλώνουν, μεγαλώνουν και οι έγνοιες. Θέλω να έχω μία ενημέρωση… Όταν δεν την παίρνω από τα παιδιά μου, τη βρίσκω από αλλού. Είναι δύσκολες εποχές, δεν μπορούμε να αφήνουμε τα παιδιά μας στον αυτόματο».

«Δεν υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονέα. Το κάθε παιδί έχει τη δική του προσωπικότητα, οι γενιές αλλάζουν, δεν μπορείς πλέον να ξεγελάσεις τα παιδιά.