Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η ζωή εκτός πλατό, ο ψυχαναγκασμός με την καθαριότητα και οι 17χρονοι γιοι της
Νέα

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η ζωή εκτός πλατό, ο ψυχαναγκασμός με την καθαριότητα και οι 17χρονοι γιοι της

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η ζωή εκτός πλατό, ο ψυχαναγκασμός με την καθαριότητα και οι 17χρονοι γιοι της

Πώς είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ πίσω από τις κάμερες;

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου ξεκίνησε από το ρεπορτάζ πριν αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, κάτι που ήρθε εντελώς τυχαία, μία ημέρα που στο κανάλι είχε γίνει λάθος στο πρόγραμμα και η κεντρική παρουσιάστρια απουσίαζε.

Είναι ψυχαναγκαστική στο θέμα της καθαριότητας, δίνει χώρο και χρόνο στα παιδιά της, τα οποία είναι πλέον 17 ετών και μεγαλώνουν για να γίνουν οι… ιδανικοί γαμπροί.

«Δεν έχει πάψει στιγμή να μου αρέσουν οι ειδήσεις, με ιντρίγκαρε από μικρή να ξέρω ότι μπορώ να έχω γνώση για ό,τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή σε όλον τον πλανήτη. Ήμουν για πολλά χρόνια στο ρεπορτάζ και όταν ήμουν στο τμήμα διεθνών ειδήσεων και δούλευα για την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, χτυπάει το τηλέφωνο στις 11:50, είχαμε δελτίο στις 12 το μεσημέρι και μου λένε όπως είσαι, πήγαινε στο στούντιο να πεις το δελτίο και λέω “όποιος κάνει πλάκα σας παρακαλώ κόφτε το και το έκλεισα”. Είχε γίνει ένα μπέρδεμα στις βάρδιες και δεν είχε έρθει η παρουσιάστρια, γιατί είχαν μπερδευτεί με μία άλλη και δεν υπήρχε κανείς άλλος. Όπως ήμουν με πέταξαν στο πλατό. Όταν γίνεται κάτι απότομο και ξαφνικό και είναι η στιγμή του πανικού, σκέφτομαι ότι αυτό θα κάνουμε και μετά βλέπουμε. Δεν αγχώθηκα», δήλωσε στις Roomies.

Είναι ψυχαναγκαστική στο θέμα της καθαριότητας, δηλαδή δεν θα πέσει για ύπνο αν δεν έχει πλύνει και το τελευταίο κουταλάκι. «Κάνω λίστα με τις δουλειές του σπιτιού», είπε, ενώ αναφέρθηκε και στα δύο της αγόρια τα οποία κοντεύουν στην ενηλικίωση. Ο Κώστας και ο Σίμος είναι 17 ετών και η μητέρα τους δήλωσε ότι «μεγαλώνει τα πρότυπα για τις νύφες της».

Η πιο δύσκολη στιγμή στην τηλεόραση ήταν όταν δύο λεπτά πριν βγει στον αέρα της τηλεφώνησαν ότι ο ένας της γιος είναι χτυπήσει στην Πάτρα στο μπάσκετ και τον πήγαιναν στο νοσοκομείο.

https://streamable.com/6sv2xn