Άντζελα Δημητρίου: Η επική αντίδραση όταν η Ιωάννα Μαλέσκου την ρώτησε αν μπορεί να της μιλά στον ενικό
Νέα

Άντζελα Δημητρίου: Η επική αντίδραση όταν η Ιωάννα Μαλέσκου την ρώτησε αν μπορεί να της μιλά στον ενικό

Άντζελα Δημητρίου: Η επική αντίδραση όταν η Ιωάννα Μαλέσκου την ρώτησε αν μπορεί να της μιλά στον ενικό

Άλλαξε θέμα χωρίς να της απαντήσει

Καλεσμένη στο Love It ήταν το μεσημέρι της Τρίτης η Άντζελα Δημητρίου με αφορμή την παράσταση  «Πάμε γι’ άλλα… ολοταχώς» στο θέατρο Άλσος με τον Τάκη Ζαχαράτο. Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε αναφερθεί μάλιστα από χθες στη σημερινή συνέντευξή τους και την περίμενε πώς και πώς.

«Τι να πω εγώ τώρα. Το είδωλο. Καλώς ήρθατε. Εγώ μιλάω στον πληθυντικό από τον σεβασμό και τη μεγάλη εκτίμηση. Χαίρομαι που είστε εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και ρώτησε την Άντζελα Δημητρίου αν θα μπορούσε να της μιλήσει στον ενικό: «Να σου μιλάω στον ενικό Άντζελα; Πώς προτιμάς;» για να πάρει την απάντηση: «Μμμ, ξεκινάμε Παρασκευή μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο. Έχετε να δείτε πολύ ωραία πράγματα».

Μετά την πρώτη αμηχανία, ωστόσο, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν πτοήθηκε και είπε: «Θέλω να σε ρωτήσω αφού έχω καταχραστεί αυτή τη σχέση και σου μιλάω στον ενικό. Θέλω να ρωτήσω αν οι σχέσεις περνούν τις ζυμώσεις, τις κρίσεις και τις δυσκολίες και καταλήγουν σε έναν μεγάλο έρωτα».

«Εγώ είμαι μια χαρά. Δεν θέλω ούτε έρωτες, ούτε τίποτα. Έχω περάσει ωραία πράγματα, έχω ζήσει ωραία πράγματα, είμαι υπερχορτασμένη και θέλω να είμαι μόνη μου», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου.

Και συνέχισε: «Τόσα χρόνια δεν είχα δυσκολίες γιατί με αγαπά ο κόσμος. Είμαι αυθεντική και δεν είμαι η γυναίκα η δήθεν. Είμαι ο καλλιτέχνης που θα βγω να τραγουδήσω και όταν έχω νεύρα δεν είμαι καλή ηθοποιός για να το κρύψω. Αισθάνομαι πως κάθε φορά κάθετι που κάνω είναι καινούργιο. Αισθάνομαι ότι έχω δώσει πάρα πολλά στην καριέρα μου. Έχω βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο και είμαι περήφανη γι’ αυτούς που βοήθησα και έγιναν μεγάλα και πρώτα ονόματα. Είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου».

«Είμαι προσιτή στον κόσμο. Οι γυναίκες δεν κομπλάρουν και με πλησιάζουν να μου μιλήσουν. Είμαι ντίβα, αλλά δεν είμαι απρόσιτη», ανέφερε η λαΐδη του ελληνικού τραγουδιού.

Αναφερόμενη στο {Δεν φωνάζουμε» που έγινε viral η Άντζελα εξήγησε πως το είπε στη Βένια του House Of Fame για να κάνει οικονομία στη φωνή της: «Εδώ και έναν χρόνο ξεκίνησα φωνητική, Όσο μεγαλώνουμε αυτό χρειάζεται γιατί υπάρχει μια τριβή. Πρέπει να προσέχουμε αν θέλουμε να τραγουδάμε. Αν δεν το θέλουμε σταματάμε».

Τέλος, η Ιωάννα δεσμεύτηκε ότι θα βρεθεί στην πρεμιέρα της με τον Τάκη Ζαχαράτο.

https://streamable.com/as1rmw