Άντζελα Δημητρίου: Συγκινεί το «αντίο» της στον Στηβ Κακέτση – «Άρχοντά μου, μεγάλη μου αγάπη»
Ελλάδα

Άντζελα Δημητρίου: Συγκινεί το «αντίο» της στον Στηβ Κακέτση – «Άρχοντά μου, μεγάλη μου αγάπη»

Άντζελα Δημητρίου: Συγκινεί το «αντίο» της στον Στηβ Κακέτση – «Άρχοντά μου, μεγάλη μου αγάπη»

Η τραγουδίστρια είναι συγκλονισμένη με τον χαμό του

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό και τον επιχειρηματικό κόσμο ο θάνατος του Στηβ Κακέτση, με την Άντζελα Δημητρίου να συγκινεί με μία ανάρτησή της στο Instagram, την οποία ανέβασε για να τον αποχαιρετήσει.

«Έφυγε» από τη ζωή ο Στηβ Κακέτσης

Η τραγουδίστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας υπήρξαν ζευγάρι και μάλιστα, η Άντζελα Δημητρίου, ήταν ο λόγος που ο Στηβ Κακέτσης είχε χωρίσει την Κατιάνα Μπαλανίκα με την οποία είχαν αποκτήσει κι ένα παιδί, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος.

«Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα … Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότερα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!» έγραψε η Άντζελα Δημητρίου, στη σελίδα της στο Instagram και συνόδευσε το μήνυμά της με ένα κολάζ φωτογραφιών μαζί με τον Στηβ Κακέτση.

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ», είχε πει σε συνέντευξή του στο παρελθόν ο Στηβ Κακέτσης.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στηβ Κακέτση: «Η κάτω βόλτα για την ψυχολογία του άρχισε πριν κάποια χρόνια»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Άντζελα Δημητρίου είναι τόσο συγκλονισμένη που δεν έχει τη δύναμη να βρεθεί στην κηδεία του Στηβ Κακέτση.

«Έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης χαρακτηριστικά. «Είπε “δεν μπορώ να πάω στην κηδεία”», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.