Απίστευτο σκηνικό στο «Πάμε Δανάη» με τη Βάσια Τριφύλλη – «Μη τον μελετάς τον μαλ@κ@»
Ελλάδα

Απίστευτο σκηνικό στο «Πάμε Δανάη» με τη Βάσια Τριφύλλη – «Μη τον μελετάς τον μαλ@κ@»

Απίστευτο σκηνικό στο «Πάμε Δανάη» με τη Βάσια Τριφύλλη – «Μη τον μελετάς τον μαλ@κ@»

Τι είπε για την περιπέτεια με τον καρκίνο, την καραντίνα και το #metoo;

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ήταν σήμερα  η Βάσια Τριφύλλη και μίλησε με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό για όλα. Η ίδια αναφέρθηκε στη «μάχη» της με τον καρκίνο, το πώς βίωσε την καραντίνα, αλλά και το κίνημα #metoo.

«Εκείνη με βίωσε, εγώ δεν της έδωσα καμία σημασία», ήταν η ατάκα της για την καραντίνα και ανέφερε: «Της επιβλήθηκα εντελώς, αδιαφόρησα τελείως, ούτε για γκόμενο δεν έχω δείξει τόση αδιαφορία. Δεν φοβήθηκα καθόλου, δεν έχω καμία αίσθηση κινδύνου. Εδώ δεν φοβήθηκα με τον καρκίνο. Όποιος έχει γλιτώσει από 4-5 βασικά, π.χ. καρκίνος…», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν μάλιστα ο Άρης Καβατζίκης αναφέρθηκε στην περιπέτειά της με τον καρκίνο, η Βάσια Τριφύλλη ήταν χείμαρρος: «Μην τον μελετάς τον μ@λ@κ@», είπε για την επάρατη νόσο και πρόσθεσε: «Ήταν γαμ… Ήταν καλούτσικος. Είπα “άκου φίλε, θα με πάρεις που θα με πάρεις κάποια στιγμή. Φύγε τώρα».

Και συνέχισε: «Όταν έγινε η πρώτη διάγνωση χέστ… αλλά δεν το κατάλαβε κανείς. Δεν μπορώ να ανακαλέσω μνήμες, όλα έγιναν ξαφνικά πάνω στη μεγαλύτερή μου δόξα. Δεν πρόλαβα να φοβηθώ».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της ανέφερε ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους έχασε και της στοίχισε πολύ: «Μου έλειψαν κάποιοι φίλοι μου που έφυγαν νωρίτερα από εμένα, όπως η Τζέσυ η Παπουτσή».

Μιλώντας για την σημερινή ελληνική τηλεόραση ανέφερε: «Μου έλειψε η τηλεόραση, θα ήθελα να επιστρέψω. Βλέπω πάνελ πολύ αξιοπρεπή και λέω ότι θα ήθελα να επιστρέψω. Έχω φαρμακερή ετοιμολογία. Μάλλον δεν με θέλει κανείς. Είναι δεκτό. Θα μου άρεσε ζωντανή εκπομπή. Με πλησίασαν πολλές φορές για πρωϊνό. Όπως ο Μίνως Κυριακού που έστειλε το αμάξι του στις 23:30 και με πήρε από το σπίτι μου με τις πυτζάμες. Είπα “όχι”. Δεν μπορώ να ανακαλέσω τα συναισθήματά μου. Κάτι άλλο έκανα. Ήταν στα σπάργανα τα πρωϊνά».

Σχετικά με το κίνημα #metoo, τόνισε: «Έχω κάνει και Πολυτεχνείο, Αρχιτεκτονική δεν την έβλαψα αυτή. Καλώς έγινε το κίνημα. Άργησε να γίνει. Και καλά θα κάνουμε όλοι να μαζέψουμε τα βρακιά μας, άντρες και γυναίκες. Δεν υπάρχει λόγος να ξεσπάμε στη δουλειά μας τον απωθημένο σεξουαλισμό μας. Θες μάρτυρα αν τα κάνεις καλά ή όχι; Εμένα με φοβόντουσαν, δεν υπήρχε περίπτωση να μου πεις κάτι και να μην απαντήσω. Έπεφτε και μπούφλα. Ήμουν εντελώς αποφασισμένη. Μου έκανε πολύ καλό ο καρκίνος γιατί μετά δεν έβρισκα αξιόλογο αντίπαλο».

Τα «γαλλικά» της Βάσιας Τριφύλλη δεν σταμάτησαν μάλιστα μέχρι και στην τελευταία της ατάκα. Όταν ο Άρης Καβατζίκης και η Δανάη Μπάρκα τής είπαν ότι θα την επισκεφτούν στο σπίτι της, εκείνη απάντησε: «Ελάτε να κάνουμε εκπομπή από εκεί να γίνει της πουτ…ας». Με τη Δανάη να πηγαίνει άρον άρον σε διαφημίσεις.