Αποκάλυψη Live News: Είχαν χορηγηθεί τοξικές ουσίες και στη Μαλένα;
Κοινωνία

Αποκάλυψη Live News: Είχαν χορηγηθεί τοξικές ουσίες και στη Μαλένα;

Αποκάλυψη Live News: Είχαν χορηγηθεί τοξικές ουσίες και στη Μαλένα;

Το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Μετά την ανεύρεση της κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, οι ερευνητές της πολύκροτης υπόθεσης της Πάτρας αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τη Μαλένα και την Ίριδα.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News όσοι ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν πλέον το ενδεχόμενο να έχουν χορηγηθεί και στην Μαλένα τοξικές ουσίες.

Εκείνο που αποτελεί σημείο «κλειδί» είναι η εκτεταμένη φθορά που παρουσίασε το συκώτι της Μαλένας όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος».

Ιατροδικαστές αναφέρουν πως εσφαλμένα αποδόθηκε η φθορά αυτή σε ηπατική ανεπάρκεια, καθώς δεν εξηγείται η εκτεταμένη φθορά από ασφυκτικό θάνατο και εκτιμούν ότι στην περίπτωση της Μαλένας έχει δράσει τοξικός παράγοντας.

Για την πιθανότητα να έχουν χορηγηθεί τοξικές ουσίες οι Αρχές είναι ενήμερες, ενώ οι ιατροδικαστές σχεδιάζουν τις επόμενές τους κινήσεις προκειμένου να εξιχνιάσουν το μυστήριο αυτό.

Υπό συζήτηση βρίσκεται το ενδεχόμενο να γίνει εκταφή της Μαλένας, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις σχετικά με τη φθορά στο ήπαρ του παιδιού. Εάν γίνει εκταφή τότε οι ιατροδικαστές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά του κοριτσιού και να γίνει λήψη περισσότερων ιστών, ελπίζοντας πως θα έχουν απομείνει υπολείμματα αυτής της ουσίας που θα ρίξει φως στην υπόθεση.