Αποκαλυπτική Sharon Stone! Τη συμβούλευσαν να βρεθεί ερωτικά με συμπρωταγωνιστή της για να αποκτήσουν χημεία
Κόσμος

Αποκαλυπτική Sharon Stone! Τη συμβούλευσαν να βρεθεί ερωτικά με συμπρωταγωνιστή της για να αποκτήσουν χημεία

Αποκαλυπτική Sharon Stone! Τη συμβούλευσαν να βρεθεί ερωτικά με συμπρωταγωνιστή της για να αποκτήσουν χημεία

Τι είπε και για την επίμαχη σκηνή με το αποκαλυπτικό σταυροπόδι στο «Βασικό Ένστικτο»

Για τις άσχημες εμπειρίες που έχει βιώσει στην καριέρα της, τα γυρίσματα της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» με την οποία έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, αλλά και την επίμαχη σκηνή με το περίφημο σταυροπόδι, όπου της ζήτησαν να βγάλει το εσώρουχό της για να μην αντανακλά στην κάμερα, διαβεβαιώνοντάς την πως δεν θα φανεί η ευαίσθητη περιοχή της μίλησε η Sharon Stone στο βιβλίο της The Beauty of Living Twice.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική η Χολιγουντιανή σταρ σε απόσπασμα που δημοσιεύει το Vanity Fair , ισχυρίζεται πως ένα μέλος της παραγωγής της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» ζήτησε από εκείνη να βγάλει το εσώρουχό της στην διάσημη σκηνή όπου σταυρώνει τα πόδια της, δίνοντάς της την εντύπωση ότι δεν θα αποκαλυφτούν τα γεννητικά της όργανα.

Η Sharon Stone μάλιστα, αποκαλύπτει ότι κλήθηκε να δει την τελευταία σκηνή της ταινίας «σε ένα δωμάτιο γεμάτο ατζέντηδες και δικηγόρους, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είχαν καμία σχέση με το project».

«Έτσι είδα το πλάνο με τη συγκεκριμένη σκηνή  για πρώτη φορά, καιρό μετά αφότου μου είχαν πει, “Δεν βλέπουμε τίποτα- θέλω απλώς να βγάλεις το εσώρουχό σου, επειδή το λευκό αντικατοπτρίζεται στην κάμερα, οπότε καταλαβαίνουμε ότι φοράς εσώρουχο», γράφει στο βιβλίο της.

Μετά την προβολή, η ηθοποιός λέει πως χαστούκισε τον σκηνοθέτη στο πρόσωπο, έφυγε, πήγε στο αμάξι της και πήρε τηλέφωνο τον δικηγόρο της. «Ενημέρωσα τον Paul για όσα μου είπε ο δικηγόρος. Φυσικά αρνήθηκε κατηγορηματικά πως είχα οποιαδήποτε επιλογή. Ήμουν απλώς μια ηθοποιός, απλώς μια γυναίκα- τι επιλογές να είχα;», θυμάται. «Αλλά είχα επιλογές. Οπότε σκεφτόμουν και σκεφτόμουν και επέλεξα να επιτρέψω την σκηνή στην ταινία. Γιατί; Επειδή ήταν σωστό για το έργο και τον χαρακτήρα κι επειδή, στην τελική, την έκανα», προσθέτει.

Ενώ, προχωρά και σε μια σοκαριστική αποκάλυψη λέγοντας ότι «ένας παραγωγός με συμβούλευσε να κάνω σεξ με τον συμπρωταγωνιστή μου ώστε να έχουμε χημεία στην οθόνη».

Τέλος, αποκαλύπτει πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ένας σκηνοθέτης ή ένας παραγωγός ζητά να γίνει κάτι τέτοιο. «Το σεξ, όχι απλώς η σεξουαλικότητα στην οθόνη, είναι κάτι που από καιρό θεωρείται αναμενόμενο στην δουλειά μου», επισημαίνει στο βιβλίο της.