Αποκλειστικό: Η απάντηση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο ρεπορτάζ του «Πρωινού»
Αποκλειστικά

Αποκλειστικό: Η απάντηση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο ρεπορτάζ του «Πρωινού»

Αποκλειστικό: Η απάντηση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο ρεπορτάζ του «Πρωινού»

Όσα είπε στο Znews για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις και τη σχέση που της χρεώνουν

Ρεπορτάζ για την Ελευθερία Ελευθερίου και το επαγγελματικό της μέλλον φιλοξένησε το «Πρωινό».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρθηκε, η πρώην παίκτρια του Survivor το καλοκαίρι προγραμματίζει εμφανίσεις με τον Θοδωρή Φέρρη σε νυχτερινό σχήμα.

Φαίνεται όμως ότι τελικά αυτή η πληροφορία δεν είναι ακριβής. Το Znews επικοινώνησε με την Ελευθερία και όπως μας είπε αποκλειστικά, όχι μόνο δεν θα εμφανιστεί στο πλευρό του Θοδωρή Φέρρη αλλά έχει ήδη υπογράψει με το YTOΝ ώστε να είναι στο σχήμα του Νίκου Βέρτη που κάνει πρεμιέρα -εκτός απροόπτου- στις 2 Ιουλίου.

Το YTON είναι από νυχτερινά κέντρα που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές για τον Covid καθώς έχει ανοιγόμενη οροφή και έτσι αναμένεται να από τον Ιούλιο να λειτουργήσει κανονικά.

https://streamable.com/42i5j7

Παράλληλα, η τραγουδίστρια διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες ότι έχει σχέση με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Κώστα Ρουκουνάκη.

Μάλιστα κυκλοφόρησε μία φωτογραφία τους από την πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου στο Άλσος, όπου η Ελευθερία ποζάρει με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή, πράγμα που έδωσε πάτημα να κυκλοφορήσει αυτή η φήμη.

Η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είναι σε σχέση καθώς όπως χαρακτηριστικά μας είπε δεν γνώριζε καν ποιος είναι Κώστας Ρουκουνάκης. Της ζητήθηκε όμως από τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου να ποζάρει στο booth του Άλσους μαζί του πράγμα που με πολλή ευγένεια έκανε, οδηγώντας σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Ο Κώστας Ρουκουνάκης στην πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου όπου βρέθηκε και η Ελευθερία Ελευθερίου

Όπως μας είπε είναι μόνη μιας και πολύ πρόσφατα βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης. Εξακολουθεί όμως να κάνει στενή παρέα με τον Αλέξη Παππά.