Αποκλειστικό: Η Γιάννα Νταρίλη συμπαραγωγός σε αστυνομική σειρά που θα γυριστεί στην Ελλάδα
Αποκλειστικά

Αποκλειστικό: Η Γιάννα Νταρίλη συμπαραγωγός σε αστυνομική σειρά που θα γυριστεί στην Ελλάδα

Αποκλειστικό: Η Γιάννα Νταρίλη συμπαραγωγός σε αστυνομική σειρά που θα γυριστεί στην Ελλάδα

Μεγάλο βήμα για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό

Ένα ευχάριστο νέο για την προβολή της χώρας μας έρχεται από τη Γιάννα Νταρίλη και την εταιρεία παραγωγής Viewpark.

Tα δύο μέρη ετοιμάζονται να συνεργαστούν στην παραγωγή ώστε να μεταφερθούν στην τηλεόραση οι περιπέτειες του Επιθεωρητή Ανδρέα Καλδή, έναν ήρωα που δημιούργησε ο Αμερικανός συγγραφέας Jeffrey Siger.

Πρόκειται για δέκα βιβλία μυστηρίου του συγγραφέα που είναι βασισμένα στον χαρακτήρα ενός αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας που έπλασε ο Siger και διαδραματίζονται στην Ελλάδα.

Μάλιστα το βιβλίο Murder in Mykonos είναι το Νο1 αγγλικό μπεστ σέλερ στην Ελλάδα που μάλιστα θα επανεκδοθεί αυτόν τον μήνα.

Η Γιάννα Νταρίλη που ζει στη Νέα Υόρκη με την οικογένειά της

Η σειρά βιβλίων του Siger προσαρμοσμένη για την τηλεόραση θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει την Ελλάδα μέσα από τις αστυνομικές υποθέσεις που ο Καλδής καλείται να λύσει σε μοναδικές τοποθεσίες από τη Σαντορίνη ως τους Δελφούς, τη Μύκονο και άλλα ελληνικά νησιά.

Η παραγωγή της σειρά θα ξεκινήσει μέσα στη χρονιά και τα γυρίσματα θα γίνουν φυσικά στη χώρα μας.

Ο CEO της Viewpark, Krysanne Katsoolis, σχολίασε: «Η Viewpark είναι ενθουσιασμένη που θα μεταφέρει τις περιπέτειες του Επιθεωρητή Καλδή στην οθόνη. Τα αστυνομικά θρίλερ του Siger ανήκουν στις τοπ επιλογές των αναγνωστών και διαδραματίζονται στα πιο εντυπωσιακά σκηνικά του κόσμου. Οι χαρακτήρες του είναι πληθωρικοί και διασκεδαστικοί. H αστυνομική μυθοπλασία του είναι η ιδανική πηγή για πολλαπλά τηλεοπτικά σενάρια».

Από την πλευρά της, η Γιάννα Νταρίλη είπε για το νέο της αυτό εγχείρημα: «Με τη δημοτικότητα που έχουν παγκοσμίως τα αστυνομικά θρίλερ, είμαι ενθουσιασμένη που θα φέρουμε τη σειρά του Επιθεωρητή Καλδή στην οθόνη σε συνεργασία με την Viewpark».

Όσο για τον συγγραφέα, Jeff Siger, δεν μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος με την εξέλιξη αφού όπως δήλωσε, ο ήρωάς του «βρήκε το τέλειο σπίτι στη Viewpark και τη Γιάννα Νταρίλη. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχής για αυτόν και τους μοναδικούς χαρακτήρες των βιβλίων».