Αποκλειστικό – Τατιάνα Στεφανίδου: Σε ποια ζώνη μετακομίζει η εκπομπή της; Όλες οι λεπτομέρειες
Νέα

Αποκλειστικό – Τατιάνα Στεφανίδου: Σε ποια ζώνη μετακομίζει η εκπομπή της; Όλες οι λεπτομέρειες

Αποκλειστικό – Τατιάνα Στεφανίδου: Σε ποια ζώνη μετακομίζει η εκπομπή της; Όλες οι λεπτομέρειες

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Αλλαγές έρχονται για την Τατιάνα Στεφανίδου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες.

Ο κύβος ερρίφθη και η εκπομπή Τlive θα μεταφερθεί το μεσημέρι μετά το δελτίο ειδήσεων του Alpha σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ζnews και του Γιώργου Μπέζα.

Η εκπομπή θα έχει δίωρη διάρκεια, θα ξεκινά στις 2 και θα τελειώνει στις 4, μισή ώρα νωρίτερα από την ώρα που θα ξεκινά ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Mega, αφού όρος στο συμβόλαιό της είναι να μην βρεθεί ποτέ απέναντι από τον σύζυγο της τηλεοπτικά.

Η πρεμιέρα της εκπομπής μέχρι στιγμής έχει δρομολογηθεί για τις 13 του Σεπτέμβρη στις 14:00, ημερομηνία που όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει όλο το πρόγραμμα του Alpha.

Η Τατιάνα Στεφανίδου στη νέα ώρα της εκπομπής της θα κινηθεί σε γνώριμα μονοπάτια που μόνο εκείνη ξέρει να διαχειρίζεται δημοσιογραφικά. Ανθρωποκεντρικές ιστορίες και επικαιρότητα είναι στην σκαλέτα τις νέας της εκπομπής που θα έχει τον ίδιο τίτλο.

Χρόνια τώρα έχει αποδείξει πως είναι «survivor» της τηλεόρασης αφού μοιάζει άτρωτη σε κάθε νέο της εγχείρημα.

Αυτό φάνηκε και τη σεζόν που πέρασε, καθώς ρίχτηκε στη μάχη ανάμεσα σε πολλές lifestyle εκπομπές στη ζώνη 10-1 και κατάφερε όχι απλά να επιβιώσει αλλά και να φέρει και πρωτιές στο κανάλι της.

Η φετινή σεζόν θα της φέρει μια τηλεοπτική αντίπαλο από τα παλιά, που ακούει στο όνομα Ελένη Μενεγάκη και που θα βρίσκεται την ίδια σχεδόν ώρα στη συχνότητα του Mega.

Οι δύο παρουσιάστριες έχουν ξαναβρεθεί ξανά στο παρελθόν απέναντι, δημιουργώντας πάντα ένα τηλεοπτικό σασπένς στο ρεπορτάζ με τις επιδόσεις τους.

Ωστόσο οι δύο κυρίες της τηλεόρασης έχουν φανατικούς τηλεθεατές που τις ακολουθούν πιστά όλα αυτά τα χρόνια και η κάθε μια έχει μια λαμπρή καριέρα στο τηλεοπτικό στερέωμα.

Μάλιστα οι δύο εκπομπές κινούνται σε διαφορετικά concept, με τους τηλεθεατές πάντα να έχουν τον τελευταίο λόγο.