Αποστόλης Τότσικας: «Η Ρούλα είναι ένα σταθερό πάτημα για μένα που φεύγω από τις ράγες. Είναι ο άνθρωπός μου…»
Ελλάδα

Αποστόλης Τότσικας: «Η Ρούλα είναι ένα σταθερό πάτημα για μένα που φεύγω από τις ράγες. Είναι ο άνθρωπός μου…»

Αποστόλης Τότσικας: «Η Ρούλα είναι ένα σταθερό πάτημα για μένα που φεύγω από τις ράγες. Είναι ο άνθρωπός μου…»

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο»

Τον απεριόριστο θαυμασμό και την αγάπη του για τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη, εξέφρασε ανοιχτά και μπροστά της ο Αποστόλης Τότσικας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» και την Άρτεμης Θύμιου!

Ο ηθοποιός, ο οποίος επέστρεψε στη μικρή οθόνη συμμετέχοντας στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύζυγό του, ενώ παράλληλα πόζαρε μπροστά από τον φωτογραφικό της φακό.

Πέρα από το κοινό, οι δύο άνθρωποι από τους οποίους παίρνει feedback είναι η Ρούλα και ο αδελφός του, ο σκηνοθέτης κινηματογράφου Θανάσης Τότσικας. «Πιο πολύ βέβαια τη Ρούλα ακούω. Εκεί που εγώ δεν το ’χω σαν business, μου λέει τι πρέπει να κάνω. Μου κάνει καλό γιατί έχω και ένα δεύτερο κριτήριο. Αυτό με βοηθάει πάρα πολύ. Την εμπιστεύομαι απόλυτα γιατί το ξέρει πάρα πολύ καλά το “παιχνίδι”».

«Το ίδιο άνετος νιώθω πάντα με όλους, απλά με τη Ρούλα το πάμε στα άκρα. Καλά, όχι ότι με τους άλλους δεν το κάνω. Στην Ελλάδα γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο έτσι κι αλλιώς. Με τη Ρούλα όμως είναι πιο cool τα πράγματα».

«Το χιούμορ είναι το Α και το Ω στη σχέση μου με τη Ρούλα. Δεν μπορώ ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ. Άνθρωποι που δεν έχουν χιούμορ πιστεύω ότι δεν είναι καλά μέσα τους. Με τη Ρούλα γελάμε πολύ» αναφέρει ο ηθοποιός.

Τι άλλο, πέρα από το χιούμορ, σε γοητεύει σε εκείνη;

Καταρχάς είναι έξυπνη. Είναι όμορφη, φιλοσοφημένη. Είναι ένα σταθερό πάτημα για μένα που φεύγω από τις ράγες. Είναι ο άνθρωπός μου, οπότε αυτό τα λέει όλα. Είναι μεγάλη έμπνευση για μένα. Είναι σημαντικό με τον άνθρωπό σου, γιατί είναι αμοιβαίο αυτό, να υπάρχει αυτή η σχέση.

Είναι για σένα έμπνευση η επιθυμία της, όπως αποκάλυψε, να τελειώσει τις δύο τάξεις που άφησε στο σχολείο;

Σίγουρα η δίψα για μάθηση είναι κάτι που με εμπνέει και με κάνει περήφανο. Όποτε σίγουρα θα τη στηρίξω. Η Ρούλα είναι ένα πλάσμα που δεν βλέπει μπροστά της εμπόδια αλλά κινούμενους στόχους, που πρέπει να φύγουν από τη μέση.

Πώς είναι να είσαι μπαμπάς στο 2022;

Συνέχεια έχεις αγωνίες γιατί ο κόσμος αλλάζει τόσο γρήγορα. Τείνει προς το χειρότερο η φάση, όλα είναι πιο βίαια, πιο σκληρά, πιο «κανείς δεν νοιάζεται για τον άλλο», όλοι είμαστε το feed και οι ακόλουθοί μας. Ακόλουθοι… αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη. Όλο αυτό έχει μπει στο λεξιλόγιό μας και στη ζωή μας και μόνο κακό μάς κάνει. Βλέπεις πολλά feeds εγωισμού. Εκατομμύρια, δισεκατομμύρια. Βλέπεις όμως και feeds που πραγματικά προσπαθούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους