Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Μαζί στο σπίτι, μαζί και στο νέο επιχειρηματικό βήμα της φωτογράφου
Ελλάδα

Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Μαζί στο σπίτι, μαζί και στο νέο επιχειρηματικό βήμα της φωτογράφου

Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Μαζί στο σπίτι, μαζί και στο νέο επιχειρηματικό βήμα της φωτογράφου

Πού βρέθηκε το γνωστό ζευγάρι;

Στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στον Χολαργό απαθανατίστηκαν ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο «Έλα στη θέση μου» φορούσε φόρμες, αθλητικά παπούτσια και αθλητικό καπελάκι και φυσικά είχε και την απαραίτητη μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό.

Στο ίδιο ύφος και η σύζυγός του Ρούλα Ρέβη εμφανίστηκε με κολάν και casual chic outfit, κρατώντας στην αγκαλιά της μια αγκαλιά με λουλούδια.

Το ζευγάρι πιθανότητα επέστρεφε στο σπίτι του μετά από μία γεμάτη μέρα στην έδρα της νέας επιχείρησης που πλέον διαθέτει η Ρούλα Ρέβη μαζί με τη φίλη της, Δώρα Μαυρέλη.

Η φωτογράφος εγκαινίασε μια νέα κολεξιόν με ρούχα που λέγονται Soul Rules και μάλιστα τα μοντέλα της για την πρώτη φωτογράφιση είναι τόσο ο σύζυγός της, όσο και οι στενές φίλες της, Ζέτα Μακρυπούλια και Ευγενία Σαμαρά.

«Αποφάσισα με την άλλη μου φίλη, να δημιουργήσουμε μια δίκη μας μικρή εταιρεία, μια εταιρεία που δεν ξέρουμε ακριβώς να σας πούμε πως θα εξελιχθεί γιατί έχει μπει στη μέση μόνο ο κανόνας που ορίζει πως αυτό που μας κάνει χαρούμενες και δημιουργικές, θα αποφασίζει το κάθε μας βήμα.

Φτιάξαμε την @soulrules_official και επειδή με ρωτάτε είναι δίκη μας ναι, είναι δημιούργημά μας, είμαστε κοντά του είμαστε εμείς στο τηλέφωνο εμείς στον υπολογιστή, εμείς κλείνουμε τα πακέτα σας, εμείς σας ρωτάμε για τις εντυπώσεις σας και σας ευχαριστούμε πολύ για τα υπέροχα μηνύματά σας για την ποιότητά μας» έγραψε.

Σε ένα ακόμα post της, η Ρούλα Ρέβη ανέβασε το αποτέλεσμα της φωτογράφισης που έκανε πρόσφατα με τη Βάσω Λασκαράκη και θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για το πόσο δύσκολη είναι η δουλειά της και πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι καλές ομάδες.

«Εγώ μετά από 25 χρόνια δουλειάς αποφάσισα να δουλεύω πια μόνο με τις ομάδες που αγαπάνε τις φωτογραφίσεις όσο και εγώ, που κάνουν παραγωγή όπως πρέπει, που γελάμε και περνάμε ωραία γιατί μια φωτογράφιση έχει πολλή δουλειά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά, ενώ εσείς  καμιά φορούλα νομίζετε πως πάμε εκεί και πατάμε τα κουμπάκια και μετά φύγαμε!

Όχι, η φωτογράφιση είναι άνθρωποι και προϊόντα που χρησιμοποιούν και εμείς πρέπει να φανταστούμε και να φροντίσουμε πώς θα σας τα δείξουμε όμορφα λαμπερά και με άποψη! Γι’ αυτό πρέπει να αξίζει τον κόπο και για εμάς γιατί πρέπει οι ομάδες που δημιουργούν να είναι χαρούμενες!»

Το ζευγάρι περνά και το δεύτερο lockdown στο σπίτι με τα δυο παιδιά του, την Ειρήνη Χρυσή και τον Μιχαήλ Άγγελο, που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους και απολαμβάνουν συνήθως μαζί οικογενειακές δραστηριότητες. Κάποιες φορές, όμως, ο ηθοποιός και η φωτογράφος κάνουν και μερικές solo αποδράσεις για δουλειές, αλλά και μια χαλαρή βόλτα εκτός σπιτιού.

Φωτογραφίες: NDP