Απόστολος Λύτρας: Αυτά ζητά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη από τον Γιώργο Θεοφάνους
Νέα

Απόστολος Λύτρας: Αυτά ζητά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη από τον Γιώργο Θεοφάνους

Απόστολος Λύτρας: Αυτά ζητά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη από τον Γιώργο Θεοφάνους

Θέμα από το πουθενά προέκυψα ανάμεσα στην οικογένεια του θανόντος και του γνωστού συνθέτη

Κάποιες δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους  στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν ο λόγος που η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά, εξοργίστηκε και του έστειλε εξώδικο.

«Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε… Μετά είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου ρε φίλε. Εντάξει να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο του άλλου. Έκλαιγα όλη την ημέρα, έλεγα γιατί… Πολλές φορές καταλαβαίνω έχουμε θέση, αλλά έχουμε τρόπους να τα πούμε», είχε πει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Θεοφάνους και αυτές οι δηλώσεις ήταν που εξόργισαν την Αθηνά Παντελίδη.

Ο δικηγόρος της μητέρας του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε για τον λόγο που η κ. Παντελίδη προχώρησε στο εξώδικο.

«Ο οποιοσδήποτε να ήταν στη θέση της κ. Παντελίδη και θα στεναχωριόταν και ορθώς εξοργίστηκε. Είπε ότι “είδα τη μητέρα του Παντελίδη πάνω στο μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου”. Αυτό το πράγμα δεν έχει συμβεί ποτέ. Δεν την είδε, ούτε προέβη σε τέτοια ενέργεια. Είναι άκρως προσβλητικό για μια μητέρα και γιαγιά. Αυτό το περιστατικό δεν συνέβη ποτέ. Αυτό που ζητάμε από τον κ. Θεοφάνους είναι να ανακαλέσει  αυτό το περιστατικό που δεν έχει συμβεί ποτέ. Για μια μητέρα είναι άκρως προσβλητικό. Επίσης διαβάζω σχόλια που πραγματικά είναι αδιανόητα. Ούτε για λεφτά το κάνει η κ. Παντελίδη, ούτε για τίποτα», είπε χαρακτηριστικά στη «Super Κατερίνα».