Απόστολος Λύτρας: «Όλα δείχνουν ότι δεν ήταν οδηγός ο Παντελής Παντελίδης»
Νέα

Απόστολος Λύτρας: «Όλα δείχνουν ότι δεν ήταν οδηγός ο Παντελής Παντελίδης»

Απόστολος Λύτρας: «Όλα δείχνουν ότι δεν ήταν οδηγός ο Παντελής Παντελίδης»

Η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή επιμένει στην αρχική της θέση

Το πρωί της Πέμπτης, λίγο πριν συμπληρωθούν έξι χρόνια από το δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, ξεκίνησε η δίκη, με τις δύο συνεπιβάτιδες, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, να ζητούν αποζημιώσεις.

Η δίκη ξεκίνησε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, εκεί όπου βρέθηκαν οι δικηγόροι των δύο πλευρών για να καταθέσουν τις θέσεις τους. Η πλευρά του Παντελή Παντελίδη εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, υποστήριξε ότι ο άτυχος τραγουδιστής δεν ήταν οδηγός του αυτοκινήτου, αλλά καθόταν στη θέση του συνοδηγού και δήλωσε, ότι υπάρχει μάρτυρας που το επιβεβαιώνει.

«Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν ήταν οδηγός. Αυτό που θέλουμε είναι να γίνει η διαδικασία όπως πρέπει και να διερευνηθούν όλα τα στοιχεία που υπάρχουν. Στη θέση του συνοδηγού υπάρχει το dna μόνο του Παντελή Παντελίδη. Πώς είναι δυνατός κάποιος που ισχυρίζεται ότι ήταν στη θέση του συνοδηγού, να μη βρεθεί το dna του», δήλωσε αρχικά ο γνωστός δικηγόρος και απάντησε για τον μάρτυρα:

«Έχει δώσει κατάθεση ο συγκεκριμένος μάρτυρας, ο οποίος βγαίνοντας από το σπίτι εκείνη τη μέρα, ο ίδιος έβαλε τον Παντελή Παντελή στη θέση του συνοδηγού. Έχει ζητηθεί να κληθεί και δεν έχει κληθεί ποτέ».