Απόστολος Λύτρας: Πήρε θέση για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη και του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Νέα

Απόστολος Λύτρας: Πήρε θέση για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη και του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Απόστολος Λύτρας: Πήρε θέση για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη και του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ο δικηγόρος μίλησε για τις δύο υποθέσεις που έχει αναλάβει

Τη βοήθεια του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα ζήτησε η Ιώννα Τούνη μετά την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για τον άνθρωπο που πιστεύει ότι είναι ο υπαίτιος για τη διαρροή του revenge porn βίντεο.

Ο γνωστός δικηγόρος, μίλησε για την υπόθεση και τόνισε ότι η γνωστή επιχειρηματίας και influencer έκανε πολύ καλά που μίλησε ανοιχτά και ανέφερε το συγκεκριμένο όνομα.

«Η Ιωάννα είναι ένα κορίτσι που έχει βιώσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση με την ανάρτηση ενός βίντεο από κάποιον που πλέον τον έχει κατονομάει και θα περιμένουμε τις πλέον τις κινήσεις της δικαιοσύνης. Δεν είναι λάθος όταν γνωρίζει τι έχει συμβεί να αναφέρει τα ονόματα που εμπλέκονται. Θα κάνει μια συμπληρωματική κατάθεση για να αναφέρει τα στοιχεία του ανθρώπου που κατά τη γνώμη της είνι αυτός που διέρρευσε το υλικό και σύμφωνα με τα λεγόμενά της, της το είχε παραδεχτεί ότι είχε το βίντεο αλλά το έσβησε. Δεν γνώριζε για τη βιντεοσκόπηση, ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση», δήλωσε ο κ. Λύτρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Αναφορικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τόνισε: «Περιμένουμε από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να δούμε ποια θα είναι τα στοιχεία που θα υπάρξουν μετά την κατάσχεση του ηλεκτρονικού υπολογιστή του. Τι έχει διαγράψει και τι έχει αναρτήσει. Ενδεχομένως, αν βρεθεί υλικό που αφορά σε άλλα αδικήματα, να ασκηνθεί νέα ποινική δίωξη. Διαφορετικά οι υποθέσεις θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης».

Όσον αφορά στην αγωγή που ετοιμάζουν οι «Ράδιο Αρβύλα», απάντησε: «Δεν νομιμοποιούνται να κάνουν αγώγή στον συνεργάτη τους γιατί δεν είναι θύματα. Οι συντελεστές της εκπομπής δεν έχουν ευθύνη, την ευθύνη την έχει εκείνος. Η πελάτης μου έχει επηρεαστεί από την πράξη του Παναγιωτόπουλου».