Αργύρης Αγγέλου: Γενέθλια στο θέατρο για τον ηθοποιό – Η ξεχωριστή έκπληξη των φίλων του
Ελλάδα

Αργύρης Αγγέλου: Γενέθλια στο θέατρο για τον ηθοποιό – Η ξεχωριστή έκπληξη των φίλων του

Αργύρης Αγγέλου: Γενέθλια στο θέατρο για τον ηθοποιό – Η ξεχωριστή έκπληξη των φίλων του

Ο ηθοποιός έσβησε δύο τούρτες

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στο «Θέατρο Αθηνά» η παράσταση «Θηλιά» του Πάτρικ Χάμιλτον, στην οποία πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων ο Αργύρης Αγγέλου.

Ο ηθοποιός είχε την Τετάρτη τα γενέθλιά του, όμως δεν είχε χρόνο για γιορτές και πανηγύρια και τα πέρασε στο θέατρο, κάνοντας πρόβα, μία μέρα πριν ανοίξει η αυλαία.

Εκεί, οι συνάδελφοί του δεν θα μπορούσαν να τον ξεχάσουν και γι αυτό του ετοίμασαν μια μικρή έκπληξη με μια τούρτα, όπου έσβησε τα κεράκια πάνω στη σκηνή.

Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί για τον Αργύρη Αγγέλου, ο οποίος δέχτηκε ένα «επείγον» τηλεφώνημα από το στέκι του στην Κυψέλη, στο οποίο του ζητήθηκε να σπεύσει αμέσως μόλις τελειώσει την πρόβα του.

Η Μαίρη, η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, του είχε ετοιμάσει ένα πάρτι – έκπληξη, με αγαπημένους του φίλους, οι οποίοι τον περίμεναν υπομονετικά μέχρι αργά το βράδυ για να φτάσει.

«”Αργύρη σε παρακαλώ πολύ μετά την πρόβα σου θέλω να περάσεις οπωσδήποτε όσο κουρασμένος και να σαι είναι επείγον…” τηλεφώνημα από τη Μαίρη μας! Και λέω “ΜΑΣ” γιατί όποιος την ξέρει γνωρίζει ότι είναι πάντα ΕΚΕΙ για όλους μας! Είναι το στέκι μας, είναι η Κυψέλη μας! Φυσικά το επείγον τελικά ήταν ότι γνώριζε πως παραμονή της πρεμιέρας δεν είχα ούτε χρόνο ούτε μυαλό να κάνω τίποτα για τα γενέθλιά μου. Μεταξύ μας δεν είχα και καμιά όρεξη, ακόμα και αυτό το γνώριζε είμαι σίγουρος! Μία τούρτα, λίγοι και καλοί φίλοι που με περιμέναν υπομονετικά μέχρι τις 12: 45 που κατάφερα να φτάσω και φυσικά η Μαίρη που τα είχε όλα οργανωμένα! Μαίρη μου σε αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ για όλα! Ξέρεις εσύ! Σας ευχαριστώ και όλους εσάς για όλα τα υπέροχα μηνύματα που έχω λάβει από χθες με συγκινητικές ευχές! Εγώ μία έκανα και εύχομαι να πραγματοποιηθεί Τα 43 λοιπόν μόλις ξεκίνησαν!», έγραψε στο Instagram ο ηθοποιός, συνοδεύοντας το κείμενό του από ένα βίντεο.