Άρης Πορτοσάλτε: Τι είπε για την τηλεφωνική επίπληξη στην Κατερίνα Καινούργιου
Πρωινές εκπομπές

Άρης Πορτοσάλτε: Τι είπε για την τηλεφωνική επίπληξη στην Κατερίνα Καινούργιου

Άρης Πορτοσάλτε: Τι είπε για την τηλεφωνική επίπληξη στην Κατερίνα Καινούργιου

Ο δημοσιογράφος πήρε θέση στη εκπομπή «Σήμερα»

Τηλεφώνημα από τον Άρη Πορτοσάλτε δέχτηκε τη Δευτέρα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θέλησε να μοιραστεί αυτά που άκουσε με τους διαδικτυακούς της φίλους, χωρίς να αποκαλύψει το πρόσωπο που βρισκόταν στην άλλη πλευρά του ακουστικού, κάτι που έκανε ο ίδιος ο δημοσιογράφος μετά την ανάρτηση της παρουσιάστριας.

Η KatKen φαίνεται ότι δέχτηκε τηλεφωνική επίπληξη από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ για το γεγονός ότι ασχολείται στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα» με τα θέματα της επικαιρότητας, με αφορμή τα ρεπορτάζ της για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Δέχτηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε να “μην ασχολούμαι εγώ με αυτά” ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε και με άλλους συναδέλφους; Τροφή για σκέψη» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μετά την αποκάλυψη, ο Άρης Πορτοσάλτε παραδέχτηκε ότι εκείνος ήταν που της τηλεφώνησε, ενώ το πρωί της Τρίτης, μέσα από την εκπομπή «Σήμερα», κατηγόρησε την Κατερίνα Καινούργιου ότι παραποίησε και μάλιστα πάρα πολύ, τα λόγια του.

«Μπορούμε να ξεκινήσουμε από τη βία; Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Δεν ξέρω πώς να το πω αλλιώς. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε. Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa, στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω».

«Υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή παραποίηση δεν θέλω να πω κάτι άλλο μένω σε αυτό», με τον Δημήτρη Οικονόμου να σημειώνει ότι ο καθένας έχει την άποψή του. «Να την πει φίλε μου, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θέλεις με πρόθεση να στοχοποιείς, όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις» κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε, χωρίς να αναφέρει ωστόσο σε κανένα σημείο τον όνομα της παρουσιάστριας.