Άρης Σοϊλέδης: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν παντρεύτηκαν με τη Μαρία Αντωνά το περασμένο καλοκαίρι
Ελλάδα

Άρης Σοϊλέδης: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν παντρεύτηκαν με τη Μαρία Αντωνά το περασμένο καλοκαίρι

Άρης Σοϊλέδης: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν παντρεύτηκαν με τη Μαρία Αντωνά το περασμένο καλοκαίρι

Πώς είναι να ανταγωνίζεται τη σύντροφό του;

Στη σκηνή του J2US απολαμβάνουμε τη φετινή σεζόν τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος άφησε τη ζούγκλα και μας δείχνει πλεόν τις φωνητικές του ικανότητες, έχοντας στο πλευρό του την coach του, Μαριάντα Πιερίδη!

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκαν μαζί με τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά για το Just, τις πρόβες στο σπίτι και τον γάμο τους που δεν έγινε το περασμένο καλοκαίρι όπως περίμεναν οι περισσότεροι.

Άρη, η αγαπημένη σου, Μαρία Αντωνά, επίσης διαγωνίζεται στο J2US με coach της την Ειρήνη Μιχαήλ. Πώς είναι να ανταγωνίζεσαι τη σύντροφό σου;

Είμαστε και οι δύο πολύ χαρούμενοι που είμαστε στο J2US. Βέβαια, η Μαρία δουλεύει από τις 6.00 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρει, αλλά της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Με ό,τι καταπιάνεται είναι πάρα πολύ καλή, οπότε πίστευα πως και στην περίπτωση του J2US θα είναι. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να αρνηθούμε μια τόσο ενδιαφέρουσα πρόταση. Άσε που δεν θα κρύψω πως παρακολουθούσαμε το σόου και τα προηγούμενα χρόνια.

Άρη, κάνετε πρόβες στο σπίτι με τη Μαρία;

Μου λέει το τραγούδι της, της λέω κι εγώ το δικό μου. Η Μαρία βέβαια γνωρίζει και από μουσική γιατί εργάζεται στο ραδιόφωνο και έπαιζε και μουσική σε νυχτερινά μαγαζιά. Προσπαθεί κι εκείνη να με συμβουλεύει όσο μπορεί. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν βρισκόμαστε και πολύ στο σπίτι και σε αυτές τις λίγες ώρες προσπαθούμε να περνάμε καλά μεταξύ μας. Όσο όμως μας επιτρέπει ο χρόνος, τα συζητάμε και αυτά.

Ενώ ο γάμος σου με τη Μαρία Αντωνά είχε προγραμματιστεί για το περασμένο καλοκαίρι, τελικά δεν έγινε. Ποιος ήταν ο λόγος;

Ο γάμος δεν έγινε γιατί τρέχαμε με πολλές υποχρεώσεις που είχαμε και τις πολλές δουλειές της Μαρίας. Δεν γινόταν πρακτικά να το οργανώσουμε όπως θέλαμε. Μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παντρευτούμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη όμως αν θα είναι ένας μεγάλος και ανοιχτός γάμος ή σε πιο στενό κύκλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως κουμπάροι μας θα είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη.