Άρης Σοϊλέδης για Survivor: «Περαστικά στην παραγωγή, φέτος έγιναν χειρότερα»
Πρωινές εκπομπές

Άρης Σοϊλέδης για Survivor: «Περαστικά στην παραγωγή, φέτος έγιναν χειρότερα»

Άρης Σοϊλέδης για Survivor: «Περαστικά στην παραγωγή, φέτος έγιναν χειρότερα»

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης μίλησε για τη συμμετοχή του στο J2US, αλλά και όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο

«Περαστικά» στην Acun Medya ευχήθηκε ο Άρης Σοϊλέδης για τις επιλογές που έκανε για το Survivor All Star, ο οποίος δεν στηρίζονται στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά σε αυτό το reality!

Ο ποδοσφαιριστής, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην απόφασή του να πει «ναι» στο J2US, μίλησε για τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, ενώ αναφέρθηκε και στο reality επιβίωσης.

«Ένιωσα λίγο περίεργα, γιατί δεν έχω ξανανέβει στη σκηνή, δεν έχω ξαναπιάσει μικρόφωνο. Θεωρώ ότι τα πήγα καλά για πρώτη φορά» δήλωσε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης για την πρώτη του εμφάνιση στο Just και συνέχισε: «Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου να το κάνει αλλά όταν μου έγινε η πρόταση είπα: γιατί όχι; Αφού δεν θα πεινάμε και θα είμαστε καθαροί, ας το δοκιμάσουμε κι αυτό».

Αναφορικά με τη Μαρία Αντωνά σχολίασε: «Δεν περίμενα να είναι τόσο καλή. Ελπίζω να έχει μέλλον στο παιχνίδι, γιατί της αξίζει».

Για το Survivor All Star, τόνισε: «Έχει κλείσει το θέμα με το Survivor, διότι για να πάω στο J2US έπρεπε ούτως ή άλλως να μιλήσω με την Acun Medya, γιατί υπήρχε το συμβόλαιο του ενός χρόνου».

Για τον τσακωμό ανάμσα σε Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο, τόνισε: «Εάν η Ελευθερία θεώρησε ότι αυτό είναι το σωστό, καλά έκανε. Εμένα δεν μου άρεσε σαν εικόνα της Ελευθερίας, επειδή την αγαπώ».

«Σίγουρα στεναχωρήθηκα που δεν είχα έστω μία απάντηση γιατί δεν είμαι μέσα αλλά η παραγωγή επέλεξε να το κάνει λιγότερο αγωνιστικό. Όταν πεινάς και έχεις να μιλήσεις με τους δικούς σου 4 μήνες, οποιοσδήποτε θα έψαχνε για φαγητό. Τώρα αν αυτός είναι ο λόγος που φέτος δεν με πήραν, περαστικά στην παραγωγή, γιατί φέτος έγιναν χειρότερα» κατέληξε ο Άρης Σοϊλέδης.