Άρης Σοϊλέδης: «Όταν θα λένε ψέματα θα βγαίνω και θα τους διαψεύδω»
Πρωινές εκπομπές

Άρης Σοϊλέδης: «Όταν θα λένε ψέματα θα βγαίνω και θα τους διαψεύδω»

Άρης Σοϊλέδης: «Όταν θα λένε ψέματα θα βγαίνω και θα τους διαψεύδω»

Όσα είπε μετά την κόντρα του με την Βριδηίδα Ανδριώτου

Τα όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star έβγαλαν στη φόρα όσα γινόντουσαν στον Άγιο Δομίνικο σε προηγούμενους κύκλους.

Αυτή τη φορά, μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, μία κόντρα εμφανίστηκε στο «φως», αυτή ανάμεσα στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Άρη Σοϊλέδη.

Οι δυο τους «λογομάχησαν» στο Twitter και ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ξεκαθάρισε.

«Εγώ έχω μάθει να λέω αλήθειες, δεν έχω μάθει να λέω ψέματα και ό,τι συνέβη το λέω. Δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον κόσμο. Όταν λένε κάτι για μένα, ή με ρωτάνε κάτι πάντα θα λέω την αλήθεια. Όταν θα λένε ψέματα θα βγαίνω και θα τους διαψεύδω με αποδεικτικά στοιχεία. Όπως είδατε, η Κάτια παραδέχτηκε ότι είχε γίνει αυτό που είπα, οπότε καταλαβαίνετε ότι κάποιος λέει ψέματα».

Για τον χαρτί που είχε γράψει ο Σπύρος Μαρτίκας για να επικοινωνήσει με την αδερφή του μέσω της παραγωγής, απάντησε: «Δεν είναι μόνο ο Σπύρος Μαρτίκας που κάνει κάτι τέτοιο, έχουμε δει κι άλλα επεισόδια φέτος. Ίσως να βγουν κι άλλοι στο μέλλον. Αυτά πρέπει να τα ελέγχει η παραγωγή και αφορά μόνο αυτή. Ότι είναι να βγει θα βγει. Όσο ήμουν στο Survivor η παραγωγή δεν έριχνε ψάρια, όπως λέει ο Τριαντάφυλλος. Από εκεί και πέρα, ο Τριαντάφυλλος έχει δείξει αν λέει αλήθειες ή όχι, ξέρουμε ποιος είναι. Έχει πει πάρα πολλές αλήθειες, οι οποίες βγάινουν και σε πολλά συμφωνώ μαζί του. Ο Άρης δεν μπήκε φέτος γιατί δημιουργούσε προβλήματα, αλλά έχουν γίνει χειρότερα. Είναι κρίμα γιατί χαλάει η έννοια του πρότζεκτ».

«Ο κόσμος που με στήριζε με στηρίζει σε ένα άλλο πρότζεκτ και με ακολουθεί. Μένω σε αυτό, ό,τι κακοπροέραιτο και τοξικό δεν θέλω να υπάρχει στη ζωή μου», κατέληξε.