Asia Express: Ήταν γνωστό και επιβεβαιώθηκε! Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster οι μεγάλοι νικητές!
Reality TV

Asia Express: Ήταν γνωστό και επιβεβαιώθηκε! Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster οι μεγάλοι νικητές!

Asia Express: Ήταν γνωστό και επιβεβαιώθηκε! Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster οι μεγάλοι νικητές!

Κατάφεραν να ολοκληρώσουν πρώτοι τις τελικές δοκιμασίες και να πάρουν το μεγάλο έπαθλο!

Μετά από 4.000 χιλιόμετρα σε Καμπότζη, Λάος και Ταϊλάνδη, η περιπέτεια στα χνάρια του δράκου, στο Asia Express, έφτασε στο τέλος της για τον Fipster με τον Κωνσταντίνο και τον Χρήστο με τον Παύλο!

Σε 2 χρηματοκιβώτια στην Bangkok, υπήρχαν δύο χρυσά μενταγιόν αξίας 20.000 ευρώ. Ένα μόνο ζευγάρι όμως εξαργύρωσε το δικό του, εκείνο που έφτασε πρώτο στο σημείο της νίκης.

Στα τελευταία 62 χιλιόμετρα, όλα μέσα στην πολύβουη πρωτεύουσα, τα ζευγάρια έπρεπε να βρουν τους τέσσερις δράκους, που οδηγούσαν στα χρυσά μενταγιόν. Για να το καταφέρουν αυτό χρειάστηκε να εντοπίσουν τον άνθρωπο-δράκο, να ψωνίσουν λουλούδια στα τυφλά, να κάνουν μασάζ ποδιών σε ντόπιους και να ακούσουν Ταϊλανδούς να ερμηνεύουν ελληνικά τραγούδια!

Αφού κατάφεραν να συγκεντρώσουν τους τέσσερις δράκους, έπρεπε να ψάξουν για έναν βούβαλο στα στενά της πόλης, που τους οδήγησε σε ένα αντικείμενο έκπληξη και πλοηγήθηκαν ως το σημείο της νίκης!

Το τελευταίο τους βράδυ στην Ασία, τα ζευγάρια είχαν δυνατότητα να προσφέρουν ένα ελληνικό παραδοσιακό τραπέζι στους ντόπιους και πήραν ευχές-έκπληξη από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Την ημέρα του τελικού, τα δύο ζευγάρια έπρεπε να ολοκληρώσουν 6 δοκιμασίες, ανάμεσα στις οποίες έπρεπε να συλλέξουν 4 δράκους, να μαντέψουν ελληνικά τραγούδια από Ασιάτες που τραγούδαγαν, να αγοράσουν πράγματα από την αγορά σχεδόν τυφλοί και να λύσουν τον γρίφο!

Κωνσταντίνος Βασάλος με Fipster και Παύλος Γαλακτερός με Χρήστο Ζώτο έκαναν υπερπροσπάθεια, όμως μόνο ένα ζευγάρι νίκη!

Στον ψηλό ουρανοξύστη, περίμεναν τα ζευγάρια ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster, γεγονός που είχε ήδη γίνει γνωστό εδώ και καιρό και επιβεβαιώθηκε, είναι οι μεγάλοι νικητές!