Ασημίνα Χατζηανδρέου: Εξώδικο «βόμβα» στον Acun Ilicali – «Ήμουν όμηρος. Μου έδιναν 3 ηρεμιστικά χάπια καθημερινά»
Πρωινές εκπομπές

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Εξώδικο «βόμβα» στον Acun Ilicali – «Ήμουν όμηρος. Μου έδιναν 3 ηρεμιστικά χάπια καθημερινά»

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Εξώδικο «βόμβα» στον Acun Ilicali – «Ήμουν όμηρος. Μου έδιναν 3 ηρεμιστικά χάπια καθημερινά»

Τι αναφέρει το εξώδικο της πρώην παίκτριας του Survivor

Εκτός Survivor All Star έμεινε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μετά την αποβολή της, καθώς όπως ειπώθηκε παραβίασε τους κανονισμούς του παιχνιδιού, μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα.

Τα δύο κορίτσια ωστόσο δεν έφυγαν απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο, παρά έμειναν περίπου 10 μέρες εκεί, χωρίς να μπορούν να κινούνται ελεύθερες αλλά και να επικοινωνήσουν.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», έστειλε εξώδικο στον Acun Ilicali και την εταιρεία παραγωγής του, αναφέροντας ότι την κρατούσαν όμηρο και της έδιναν 3 ηρεμιστικά χάπια την ημέρα για να μπορέσει να κοιμηθεί.

«Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.

Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσε κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμήσω από την ταραχή μου», αναφέρει μεταξύ άλλων το εξώδικο.