Αθηνά Οικονομάκου: «Είχα πολλά ψυχολογικά θέματα που με έκαναν να μην είμαι ευτυχισμένη»
Νέα

Αθηνά Οικονομάκου: «Είχα πολλά ψυχολογικά θέματα που με έκαναν να μην είμαι ευτυχισμένη»

Αθηνά Οικονομάκου: «Είχα πολλά ψυχολογικά θέματα που με έκαναν να μην είμαι ευτυχισμένη»

Τι είπε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή

Αφιερωμένη στα παιδιά της είναι αυτή η σεζόν για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία ζει την ευτυχία στο πλευρό του Φίλιππου Μιχόπουλου, τον γιο της Μάξιμο και την κόρη της Σιένα.

Η ηθοποιός αποφάσισε τουλάχιστον το πρώτο μισό της χρονιάς να μην εργαστεί έτσι ώστε να μείνει στο σπίτι και δίπλα στα παιδιά της και κυρίως στην κόρη της, η οποία είναι περίπου 5 μηνών και τη χρειάζεται περισσότερο.

Παρόλα αυτά, βρήκε τον χρόνο να επισκεφθεί την Ελένη Μενεγάκη, με το νέο της μαλλί, το οποίο αποφάσισε να κόψει σε κοντό καρέ και της πάει πολύ.

Η παρουσιάστρια μετά τα θετικά σχόλια που της έκανε για το νέο της look τη ρώτησε για τη σχέση της με επτά χρόνια μεγαλύτερο αδερφό της, με αφορμή ένα θέμα που έπαιξε η εκπομπή νωρίτερα κι εκείνη απάντησε: «Είχαμε πολύ ανταγωνισμό μικροί. Παίξαμε πολύ ξύλο και ήμουν αγοροκόριτσο. Είχα πολλά χρόνια να διανύσω για να τον φτάσω. Με πείραζε όλη την ώρα και αντιδρούσα πάρα πολύ έντονα. Η κόντρα ήταν τεράστια. Η μητέρα μου ήταν μόνιμα ανάμεσά μας. Κάθε μεσημέρι δημιουργούσαμε τρελή κατάσταση στο σπίτι. Μεγαλώνοντας το αντιμετωπίζαμε αστεία και οι δύο. Το κάναμε σαν παιχνίδι».

«Παλεύω πολύ για να αποφύγω τα παιδιά μου να μοιάσουν σε εμένα και τον αδερφό μου. Το να διαχωρίζεις τα παιδιά και είναι αναπόφευκτοι και απόλυτα λογικοί, δυσκολεύουν και προκαλούν τον ανταγωνισμό ανάμεσα στα δύο παιδιά. Κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε να χρειαστεί μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις να βάλω λεπτή γραμμή», πρόσθεσε.

«Αυτό που ζω είναι παραπάνω από που ονειρευόμουν να ζήσω ποτέ. Τα επαγγελματικά μου ήρθαν πολύ καλά από την αρχή. Πάλεψα πολύ και κατάφερα να το κρατήσω. Στο προσωπικό κομμάτι έχω πασχίσει πάρα πολύ για να τα καταφέρω, να έχω την οικογένειά μου σε αυτή την ηλικία και να νιώθω πλέον ότι δεν τρέχω να προλάβω. Νιώθω γαλήνη και ηρεμία και απολαμβάνω αυτά που έχω κατακτήσει. Δουλεύω για εμένα, δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Νιώθω καλά με εμένα, αλλά αυτός είναι ένας δρόμος που θέλει δουλειά και μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας», επεσήμανε και μίλησε για την ψυχοθεραπεία:

«Πολλοί λένε ότι για να ζητήσεις βοήθεια πρέπει να έχεις κάτι πάρα πολύ σοβαρό, να είσαι τρελός. Είχα πολλά ψυχολογικά θέματα που με έκαναν να μην είμαι ευτυχισμένη, να μην είμαι ικανοποιημένη με τίποτα. Κανένας δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να σου προσφέρει μια ψυχοθεραπεία. Εγώ δεν είχα νιώσει ότι το χρειάζομαι, πιέστηκα με τη δουλειά, έπαθα κρίσεις άγχους και έλεγα τι παθαίνω, δεν με αναγνώριζα. Εκεί υπήρχε ένας φίλος που έκανε ψυχοθεραπεία και πήγα στη γυναίκα που πήγαινε. Ξεκινάς με έναν ψυχοθεραπευτή που να εμπιστεύεσαι ο οποίος θα σε καθοδηγήσει».

Για το αν της λείπει η τηλεόραση: «Ήξερα ότι μέχρι τέλος του χρόνου δεν γίνεται να δουλέψω. Είμαι γεμάτη με τα υπόλοιπα που κάνω και ακόμα είμαι πολύ καλά».