Αθηνά Οικονομάκου: «Ξέρω τι θα ειπωθεί και περιμένω να βγουν. Τρομάζω στη ιδέα του τι θα συμβεί»
Νέα

Αθηνά Οικονομάκου: «Ξέρω τι θα ειπωθεί και περιμένω να βγουν. Τρομάζω στη ιδέα του τι θα συμβεί»

Αθηνά Οικονομάκου: «Ξέρω τι θα ειπωθεί και περιμένω να βγουν. Τρομάζω στη ιδέα του τι θα συμβεί»

Η ηθοποιός πήρε θέση για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και τόνισε ότι αναμένονται νέες αποκαλύψεις που θα σοκάρουν - Τι είπε για το φύλο του μωρού

Η Αθηνά Οικονομάκου θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα σε τρεις μήνες, ήταν επιλογή και δικιά της και του συζύγου της να προσπαθήσουν για ένα δεύτερο παιδί, ενώ όπως δήλωσε θα γεννήσει φυσιολογικά, όπως και την πρώτη φορά.

Η ηθοποιός είναι λαίμαργη, δεν σταματάει να τρώει, έχει ήδη πάρει 8 κιλά, αλλά δεν την ενδιαφέρει. Δηλώνει ευτυχισμένη στο πλευρό του Φίλιππου Μιχόπουλου, ενώ απόφαση του ζευγαριού είναι να μην δημοσιεύονται φωτογραφίες του Μάξιμου.

«Δεν το κράτησα μυστικό ότι είμαι έγκυος, στη σειρά το ήξεραν εδώ και 3 μήνες. Οι δημοσιογράφοι με σεβάστηκαν πολύ. Όλοι μόλις το ανακοίνωσα είπαν το ξέραμε αλλά σεβαστήκαμε, οπότε ευχαριστώ πολύ. Έκανε ρετούς στις φωτογραφίες στην κοιλιά και ένιωθα άβολα», δήλωσε η ηθοποιός στο The2NightShow και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και συνέχισε:

«Ο γάμος μου ήταν η καλύτερη βραδιά της ζωής μου, ένα φοβερό πάρτι. Οι συνθήκες ήταν τρομερά αντίξοες εκείνη την ημέρα λόγω του αέρα και του κρύου».

Για τη σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο: «Γενικά και με τα χρόνια και με τον γάμο και το παιδί η σχέση περνάει από πολλά στάδια και από δυσκολίες. Δεν ήταν τυχαίο, θέλαμε πάρα πολύ να κάνουμε ένα δεύτερο παιδί και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον τρόπο που χειρίζομαι τα μέσα. Δεν μας επηρεάζει καθόλου πια το δικό μου επάγγελμα».

«Ο άντρας μου με γοητεύει με το γεγονός ότι δεν τον αφορά καθόλου το κομμάτι της προβολής στα μέσα. Δεν έχει αλλάξει στάση. Ζορίστηκε με το θέμα των φωτογράφων, δεν τσακώθηκε γιατί είναι ευγενής, αλλά νομίζω ότι θα ήθελε. Ευτυχώς δεν μου έχουν συμβεί τρομερά περιστατικά»

https://streamable.com/ouf2qh

«Έχω ένα θέμα με τις εγκυμοσύνες. Τρώω πολύ. Γενικά τρώω πολύ. Δεν έχω καταπιεστεί ποτέ. Δεν χορταίνω με τίποτα. Με το που γεννάω δεν πεινάω καθόλου. Μακάρι να συμβεί και τώρα. Έχω πάρει ήδη 8 κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 15 στο εξάμηνο. Δεν μου μυρίζουν φαγητά, αλλά αν μου αναφέρεις φαγητό και δεν το φάω όταν γυρίσω σπίτι έχω πρόβλημα», τόνισε.

«Δεν έχουμε ανακοινώσει το φύλλο του παιδιού, αλλά το ξέρουμε. Δεν είμαι καλή στις ανακοινώσεις. Έχω άγχος ότι εκτίθεμαι λίγο παραπάνω. Κάποια στιγμή θα ειπωθεί. Δεν θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του παιδιού μου. Αν το ήξερε κάποιος θα έκανα τα πάντα για να το μάθω, δεν έχω υπομονή. Θα ήθελα κι ένα κοριτσάκι στη ζωή μας. Θα ήθελα πολύ».

«Είναι χαρούμενος με το αδερφάκι ο Μάξιμος. Του έχει βγάλει και ονομασία το λέει πιγκουάκι. Είναι πολύ γλυκός», είπε για τον πρώτο της γιο.

«Έχω ζητήσει να μην φαίνεται το παιδί μου σε φωτογραφίες, ούτε καν με pixel», ξεκαθάρισε. «Εμείς δεν θέλουμε να φαίνεται γιατί πιστεύω ότι έχει το δικαίωμα να αποφασίσει αν θέλει στη ζωή του να υπάρχει μια φωτογραφία που θα τον ακολουθεί για πάντα. Δεν κατακρίνω αυτούς που το κάνουν. Δεν θεωρώ ότι το παιδί μου είναι ώριμο να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί τη δημοσιότητα. Αυτά που μπορούμε να γλιτώσουμε ας τα γλιτώσουμε. Νιώθω ότι θα δυσκολέψουν τη ζωή τους. Χαίρομαι όσους δείχνουν τα παιδιά τους. Ο Φίλιππος είναι κάθετος σε αυτό».

https://streamable.com/on6k8h

«Με πρόσχημα την τέχνη συμβαίνουν εγκλήματα»

Η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρθηκε στις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό κόσμο.

«Κανείς δεν περίμενε να βγουν στην επιφάνεια. Συνήθως κουκουλώνονται και καλύπτονται. Με πρόσχημα την τέχνη συμβαίνουν εγκλήματα και τα γνωρίζουμε όλοι χρόνια τώρα. Εγώ από τη σχολή ήξερα για ανθρώπους και ονόματα που είναι ψυχικά ασθενείς άνθρωποι. Στον χώρο του θεάτρου πιο πολύ υπάρχει σαν αίσθηση η υπόνοια ότι αν δεν επαινέσεις, αν το είναι σου όλο δεν γίνει ένα με το πάτωμα, συμπεριφορές που σε συντρίβουν… Υπάρχουν τρόποι και διδασκαλίες και μέθοδοι και θεωρούσαμε ότι είναι φυσιολογικά. Ένιωθες ότι έτσι είναι, γιατί αυτός ο σκηνοθέτης έτσι είναι. Μπορεί να σε ξεφτιλίζει με τον λόγο του, να σε τραβάει από τα μαλλιά. Για χρόνια υπήρχε και συνέχισε και για επόμενες γενιές. Στον χώρο μας όλα μαθαίνονται και ξέρουμε ο ένας τον άλλον τι μέρος του λόγου είναι».

«Χρησιμοποιούν το όνομα της τέχνης για να εκδηλώσουν τις ψυχικές τους ανωμαλίες. Συνήθως δεν μιλάνε γιατί αυτοί που προέβαιναν σε τέτοιες πράξεις ήταν πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου. Δεν θα πίστευε κανείς. Δεν όλοι ψυχικά άρρωστοι. Υπάρχουν πολύ υγιής άνθρωποι και καλλιτέχνες με φως στην ψυχή τους. Καλό είναι να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Εμένα δεν με έχουν κακοποιήσει λεκτικά ή σωματικά. Έχω νιώσει όμως μεγάλη αμφισβήτηση και bullying. Ήμουν ένα κορίτσι πολύ χαριτωμένο και έχω νιώσει από δασκάλες πιο κουλτούρας ή ποιότητας ή άλλης τάξης και έχω νιώσει απαξίωση. Το πρόβλημα μας ξεκινάει από τις σχολές. Θεωρούσαν ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω κάτι πιο ποιοτικό γιατί είμαι πιο εμπορική. Υπάρχουν πολλά περιστατικά που δεν έχουν βγει και αν βγουν δεν θα το περιμένει κανείς. Εγώ που ξέρω τι θα ειπωθεί και περιμένω να βγουν, τρομάζω στη ιδέα του τι θα συμβεί. Δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα αλλά με τον ψυχισμό και την αρρώστια που κουβαλάει ένας άνθρωπος μέσα του».

https://streamable.com/71m20q

«Η εξουσία είναι το κύριο χαρακτηριστικό όλων αυτών που έχουν ακουστεί. Βρέθηκαν με εξουσία στα χέρια τους και την καταχράστηκαν. Δεν έχουν όρια», επεσήμανε και συνέχισε:

«Δεν πρέπει να μιλάμε όλοι και για όλα. Να μιλάμε αλλά όχι να παίρνουν μεγαλύτερη έκταση από ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να μιλάνε γιατί έχουν φερθεί και οι ίδιοι χειρότερα. Δεν δέχομαι από όλους να μιλούν από αξιοπρέπεια και ήθος . Ας βγουν τα σημαντικά στη δημοσιότητα. Δεν είναι όλος ο χώρος σκάρτος. Να είναι καλά η Σοφία Μπεκατώρου που βγήκε και μίλησε».

«Πιστεύω στην τύχη αλλά πιστεύω και στον χαρακτήρα μου. Απέφυγα συνεργασίες με ανθρώπους που ήξερα ότι δεν είναι στα καλά τους. Είχα προτάσεις από τέτοιους ανθρώπους αλλά είχα την επιλογή να μην το κάνω. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν συμπεριφερθεί σκληρά μπροστά μου και παρεμβαίνω, δεν μπορώ να δουλέψω σε τέτοιο περιβάλλον».

«Πού να πεις και τι να πεις; Ντρέπεσαι. Το μόνο καλό είναι ότι ο κόσμος γνωρίζει και οι άνθρωποι αυτοί, είτε βγουν οι ιστορίες τους ή δεν βγουν δεν θα ξανακάνουν το ίδιο. Ο φόβος άλλαξε πλευρά. Πρέπει να ζητήσουν βοήθεια ή να αλλάξουν επάγγελμα ή να μείνουν σπίτι τους και μιλάω γενικά».

https://streamable.com/6aoujy