Αθηναΐς Νέγκα για τη λεύκη: «Περπατάς και σε ρωτάνε, τι έπαθες; Είμαστε πουά εμείς που έχουμε»
Πρωινές εκπομπές

Αθηναΐς Νέγκα για τη λεύκη: «Περπατάς και σε ρωτάνε, τι έπαθες; Είμαστε πουά εμείς που έχουμε»

Αθηναΐς Νέγκα για τη λεύκη: «Περπατάς και σε ρωτάνε, τι έπαθες; Είμαστε πουά εμείς που έχουμε»

Η πορεία της και η ασθένεια που αντιμετωπίζει από 18 χρονών

Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, τη συνεργασία με τη Μαλβίνα, αλλά και τη λεύκη.

«Έχω ένα πουά χεράκι. Εμφανίστηκε όταν ήμουν 18, μετά την εφηβεία. Είναι μυστηριώδες αυτοάνοσο. Απλά φεύγει η μελανίνη, δεν σου συμβαίνει κάτι άλλο. Δεν πονάς, είναι καθαρά αισθητικό το πρόβλημα» εξήγησε και συνέχισε: «Μου έχουν πει ότι έρχεται ένα φάρμακο, υπάρχουν καλά νέα για αυτή την πάθηση».

«Περπατάς και σε ρωτάνε, τι έπαθες; Δεν έχει φάρμακο; Είμαστε πουά εμείς που έχουμε λεύκη. Αρχίζει ο καθένας και σου λέει τη βλακεία του. Όλες τις φάσεις τις πέρασα. Τώρα περνάω μία pride φάση, όπου βγάζω και τα δείχνω και δε χρειάζεται να ξοδεύομαι στο μέικ-απ» επεσήμανε.

Για το πώς προέκυψε η δημοσιογραφία στη ζωή της, απάντησε: «Έγραφα και μου άρεσε, οπότε έψαχνα μια δουλειά που να μπορώ να γράφω και να πληρώνομαι. Είχα δύο μυστικές καριέρες, γιατί δεν έβγαινα οικονομικά. Είχα μία στα lifestyle περιοδικά και συγχρόνως δούλευα και στην ενημέρωση. Δεν ήξερε ο ένας για τον άλλο, γι’ αυτό πολλές φορές λένε: η Νέγκα από πού κι ως πού να ασχολείται με την πολιτική; Δεν ξέρει τίποτα απ’ αυτά τα θέματα; Γιατί να κάνει ανάλυση;».

Για τη σύντομη συνεργασία που είχε με τη Μαλβίνα Κάραλη, τόνισε: «Είχαμε συνεργαστεί με τη Μαλβίνα πριν το 2000. Καμία γυναίκα δεν θα μπορούσε να είναι στον δρόμο της Μαλβίνας, γιατί ήταν μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση και εξαιρετικά ταλαντούχα συγγραφέας. Νομίζω ότι έχασε κάτι με την τηλεόραση, δεν εκτιμήθηκε τόσο ως συγγραφέας. Ήταν κατά τη δική μου άποψη η καλύτερη μοντέρνα γυναίκα συγγραφέας».