Αθώος δηλώνει ο 37χρονος ηθοποιός που κατηγορήθηκε για βιασμό από τον Δημήτρη Άνθη – Τι είπε στις Αρχές
Ελλάδα

Αθώος δηλώνει ο 37χρονος ηθοποιός που κατηγορήθηκε για βιασμό από τον Δημήτρη Άνθη – Τι είπε στις Αρχές

Αθώος δηλώνει ο 37χρονος ηθοποιός που κατηγορήθηκε για βιασμό από τον Δημήτρη Άνθη – Τι είπε στις Αρχές

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Tlive

Έγγραφες εξηγήσεις έδωσε ο 37χρονος ηθοποιός που έχει μηνυθεί από τον Δημήτρη Άνθη για βιασμό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Tlive, ο 37χρονος αναφέρει στις Αρχές πως οι χαρακτηρισμοί που αναφέρθηκαν εις βάρος του είναι ψευδείς και δηλώνει αθώος.

Ο Δημήτρης Άνθης είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο «Έλα Χαμογέλα» ότι «βλέποντας την μαρτυρία του πρώτου παιδιού, αναγνώρισα ότι ο ένας που αναφέρεται και περιγράφεται ως θύμα ήταν ο βιαστής του» με τον δικηγόρο του Εμμανουήλ Ροδουσάκης να επιβεβαιώνει  στην εκπομπή «Ευτυχείτε« ότι: «Είχε λάβει την καταγγελία που έχει να κάνει με τον Δημήτρη Άνθη».

Με τη σειρά του ο 37χρονος έδωσε εξηγήσεις στις Αρχές αναφέροντας: «Το εν λόγω μαγαζί στον Πύργο Αθηνών στο οποίο εργαζόταν ο αδελφός του μηνυτή κι εγώ προσωπικά, έχει κλείσει και έχει σταματήσει οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα  από τις 31-03-2005».

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Άνθη, η σεξουαλική κακοποίησή του τελέστηκε στο σπίτι του 37χρονου ηθοποιού στην περιοχή της Ομόνοιας. Από την πλευρά του, ο 37χρονος ηθοποιός υποστηρίζει πως δεν έμενε ποτέ στην εν λόγω περιοχή. «Πέραν του ψεύδους για τη λειτουργία του μαγαζιού, εγώ το 2006 και συγκεκριμένα, 3 μήνες πριν από τη ψευδή ημερομηνία που έχει αναφέρει ο μηνυτής, κατοικούσα στην Αγία Παρασκευή. Με την περιοχή της Ομόνοιας δεν με συνδέει τίποτα, όπως και κανέναν από το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον μου».

Ακόμα, ο καταγγελλόμενος ηθοποιός ισχυρίζεται ότι από τις αρχές Δεκεμβρίου έως τις αρχές Απριλίου εργαζόταν ως ταξιθέτης σε θέατρο του κέντρου ενώ παράλληλα φοιτούσε στο τρίτο έτος της σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Τον Μάιο σταμάτησε να δουλεύει επειδή είχε εξετάσεις, συγκεκριμένα στις 23 του μήνα.

Ο ηθοποιός θέλοντας να αντικρούσει τις κατηγορίες πως ακινητοποίησε το θύμα παρέθεσε στις Αρχές φωτογραφίες από την περίοδο που ήταν 20 ετών (στην οποία κατηγορείται ότι τέλεσε την πράξη): «Είναι από την ηλικία των 20 ετών, τότε ζύγιζα 65 κιλά. Παρακαλώ να κρίνεται εσείς τη σωματική μου διάπλαση».

Ο εισαγγελέας αναμένεται να αποφασίσει αν θα ασκηθεί δίωξη εναντίον του 37χρονου ηθοποιού.

https://streamable.com/nqzhd3