Μπαμπάς για τέταρτη φορά ο Γιώργος Λιανός
Νέα

Μπαμπάς για τέταρτη φορά ο Γιώργος Λιανός

Μπαμπάς για τέταρτη φορά ο Γιώργος Λιανός

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day

Για τέταρτη φορά πατέρας θα γίνει ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής του Survivor και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη πρόκυται σε λίγο καιρό να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι. Η σύντροφος του Γιώργου Λιανού βρίσκεται μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και συγκεκριμένα στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, όπως ανακοίνωσε πριν η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day.

Ο Γιώργος Λιανός που έχει ήδη τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη με την οποία χώρισε το 2017 φαίνεται πως περιμένει το τέταρτο παιδί του, καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα.

Ο Γιώργος Λιανός και η αγαπημένη του έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Οι δυο τους όλο αυτό το διάστημα έχουν κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους, ενώ σπάνια έχουμε δει κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Ωστόσο, σε λίγους μήνες οι δυο τους περιμένουν τον ερχομό του παιδιού τους και είναι στα καλύτερά τους. Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, ότι ο Γιώργος Λιανός θα απουσιάσει για 2 εβδομάδες από τον Άγιο Δομίνικο, με τον Ατζούν να αναλαμβάνει ρόλο παρουσιαστή στη θέση του. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως ο λόγος ήταν για να δει τα παιδιά του και δεν αποκλείεται οι ημερομηνίες να συμπέσουν και με τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του.