Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς
Κοινωνία

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς

Στη φυλακή ο 32χρονος πιλότος

Ύστερα από έναν μαραθώνιο απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, εισαγγελέας και ανακριτής συμφώνησαν για την προφυλάκισή του.

Ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς και μητέρα του ενός έτους παιδιού τους, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και στη συνέχεια προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα, δημιουργώντας ένα σκηνικό ληστείας για να μπορέσει να ξεφύγει απολογήθηκε για περίπου 7 ώρες ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα και πλέον, οδηγείται στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έμεινε στον ανακριτή για πέντε ώρες, ενώ άλλες δύο τον κράτησε ο εισαγγελέας, ο οποίος του έκανε επίσης ερωτήσεις. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι δικαστικοί λειτουργοί που πραγματοποίησαν διάσκεψη, αυτή κράτησε πολύ λίγο.

https://streamable.com/w2o3vm

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο δολοφόνος της άτυχης 20χρονης θα μπει σε συγκεκριμένη πτέρυγα, την έκτη και σε κελί μαζί με ακόμα 3 άτομα.

https://streamable.com/q07bb2

Αμίλητος, ψυχρός και με αλεξίσφαιρο στον ανακριτή

Ψύχραιμος και ανέκφραστος, ο πιλότος, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στον ανακριτή.

Στη θέα του 32χρονου κάποιοι ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες. «Κτήνος…κτήνος…τέρας. Να σαπίσεις στη φυλάκη. Δολοφόνε της κοπέλας» ήταν μερικές από τις εκφράσεις που ακούστηκαν.

Προσπαθεί να γλιτώσει τα ισόβια

Ο 33χρονος πιλότος ενώπιον του ανακριτή έδωσε εξηγήσεις για το τι συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα της 11 Μαΐου στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, πως σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν αλλά και για το θέατρο που έπαιξε για 37 ημέρες ώστε να παραπλανησει τις αστυνομικές έρευνες.

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 32χρονος:

• Δεν ήθελα να τη σκοτώσω

• Δεν είχα προσχεδιάσει το έγκλημα

• Θόλωσα όταν χτύπησε το μωρό

• Την πίεζα για να με ακούσει και να μιλήσουμε

Συγγνώμη μετά από… 37 ημέρες

Ο 32χρονος επανέλαβε ενώπιον του ανακριτή ότι δεν παραδόθηκε στις Αρχές για να μεγαλώσει το παιδί του και πως αξίζει να τιμωρηθεί.

• Δεν είπα την αλήθεια για να μεγαλώσω εγώ τη Λυδία

• Ζητάω συγνώμη για ότι έχω κάνει.

• Μου αξίζει να τιμωρηθώ

Ο 32χρονος για άλλη μια φορά παρέμεινε ψύχραιμος και ανέκφραστος. Μάλιστα στους αστυνομικούς είπε πως θέλει να τελειώνει το γρηγορότερο όλη αυτή η υπόθεση.

«Aντε να τελειώνουμε, να μπω φυλακή και να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα» φέρεται να είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ενώ λίγο πριν την απολογία του ο δεύτερος συνήγορος του 33χρονου έκανε γνωστό ότι για προσωπικούς λόγους παραιτείται από την υπόθεση.

Ο 33χρονος αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για κακοποίηση ζώου.