Bella Hadid – Marc Kalman: Ζουν τον έρωτά τους στις Κάννες – Φωτογραφίες
Κόσμος

Bella Hadid – Marc Kalman: Ζουν τον έρωτά τους στις Κάννες – Φωτογραφίες

Bella Hadid – Marc Kalman: Ζουν τον έρωτά τους στις Κάννες – Φωτογραφίες

Φρέσκος έρωτας κυκλοφορεί στο Hollywood και μάλιστα δεν είναι πλέον κρυφός, καθώς η Bella Hadid και ο Marc Kalman απολαμβάνουν ευτυχισμένες στιγμές χωρίς να ενοχλούνται από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς.

Το 24χρονο μοντέλο την περασμένη εβδομάδα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τον αγαπημένο της να φιλιούνται, επιβεβαιώνοντας την σχέση τους, η οποία δεν αποκλείεται να έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο, όταν εθεάθησαν να τρώνε μαζί.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στις Κάννες για το Φεστιβάλ, εκεί όπου η Bella αποτέλεσε το επίκεντρο των συζητήσεων, με το ιδιαίτερο μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, το οποίο άφηνε ακάλυπτο όλο το στήθος, το οποίο σκέπαζε ένα εκθαμβωτικό χρυσό κόσμημα που έκρυβε τα απαραίτητα σημεία.

Οι δυο τους, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Φεστιβάλ των Καννών, βρήκαν χρόνο να διασκεδάσουν και να βουτήξουν στη θάλασσα και μάλιστα από ψηλά. Το πανέμορφο μοντέλο, με το μικροσκοπικό του μαύρο μπικίνι, ενώ δίσταζε να πηδήξει από τα ψηλά βράχια, τελικά βρήκε το θάρρος και το έκανε, ενώ ο καλός της την περίμενε από κάτω.

Η Bella τράβηξε αρκετά stories και φωτογραφίες με το κινητό της, ενώ ο σκηνοθέτης Marc Kalman δεν την άφηνε από τα μάτια του.

photo credits: The Mega Agency