Ben Affleck – Ana de Armas: Χωρισμός «βόμβα» για το ζευγάρι
Κόσμος

Ben Affleck – Ana de Armas: Χωρισμός «βόμβα» για το ζευγάρι

Ben Affleck – Ana de Armas: Χωρισμός «βόμβα» για το ζευγάρι

Η χημεία τους δεν ήταν αρκετή...

Έναν χρόνο μόνο άντεξε ο μεγάλος έρωτας του Ben Affleck για τη συμπρωταγωνίστριά του, Ana de Armas.

O 48χρονος ηθοποιός και η 32χρονη συνάδελφός του χώρισαν μετά την πολυφωτογραφημένη σχέση τους που ξεκίνησε το 2020 στα πλατό του θρίλερ Deep Water στη Νέα Ορλεάνη.

«Ο Ben δεν είναι πλέον μαζί με την Ana» δήλωσε πηγή στο αμερικανικό People. «Εκείνη διέλυσε τον δεσμό τους. Η σχέση τους ήταν μπερδεμένη. Η Ana δεν θέλει να έχει ως βάση της το Λος Άντζελες και ο Ben δεν μπορεί να φύγει από αυτό διότι εκεί ζουν τα παιδιά του».

«Ήταν αμοιβαίο και τελείως φιλικό. Βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο οι ζωές τους. Υπάρχει βαθιά αγάπη και σεβασμός μεταξύ τους. Ο Ben εξακολουθεί να θέλει να κάνει δουλειά με τον εαυτό του. Έχει τρεις ταινίες που έρχονται και είναι ένας σταθερός πατέρας» δηλώνει η ίδια πηγή, αναφερόμενη στο γεγονός ότι ο Affleck βρίσκεται σε φάση απεξάρτησης από το αλκοόλ.

Το ζευγάρι Affleck-Armas δεν έκρυψε ούτε στιγμή τον έρωτά του. Τα παθιασμένα τους φιλιά και οι βόλτες τους στην καραντίνα ήταν τακτικότατα και φυσικά οι παπαράτσι δεν έχαναν ευκαιρία να τους απαθανατίσουν.

Η τελευταία κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε η Ana στον λογαριασμό της ήταν τον Αύγουστο. Το People μάλιστα στις αρχές Δεκεμβρίου ανέφερε ότι το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει.

Τελικά όμως οι δρόμοι τους χώρισαν.