Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο άντρας μου δεν ήθελα να πάω στο DWTS»
Νέα

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο άντρας μου δεν ήθελα να πάω στο DWTS»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο άντρας μου δεν ήθελα να πάω στο DWTS»

Τι φοβόταν;

Η αγαπημένη του κοινού του Dancing With The Stars είναι η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία με το σκέρτσο και το ταπεραμέντο της, ξεσηκώνει τους τηλεθεατές κάθε Κυριακή βράδυ.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day, της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μίλησε για την εμπειρία της αλλά και για τον λόγο που ο σύζυγός της δεν συμφωνούσε στο να συμμετέχει στον διαγωνισμό χορού.

«Είμαι σε μια καθημερινή γιορτινή διάθεση. Αυτό μου το έχει δώσει ο χορός. Κάνω αυτό που με ευχαριστεί, έχω τον ρυθμό μέσα μου, είναι άλλη μια διέξοδος έκφρασης και βγάζω το συναίσθημά μου», δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με τον άντρα της:

«Φοβόταν να πάω, γιατί έχω πάρα πολλές δραστηριότητες και αυτή είναι άλλη μία που μου ρουφάει όλη μου τη μέσα. Σου λέει κι εκείνος, θα τη χάσω τελείως από το σπίτι. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμπαράσταση».

Για τα σχόλια στα social media: «Η Εβελίνα μου έμαθε το Twitter. Είδα τα σχόλια και ευχαριστώ τον κόσμο. Σίγουρα θα υπάρχουν και τα αρνητικά και αυτό δεν είναι κακό για εμάς. Μπορούμε να διορθώσουμε τον εαυτό μας. Όταν βέβαια δεν έχουν κακεντρέχεια και εμμονή. Δεν πήγα εκεί να πάρω την πρωτιά, πήγα να μοιραστώ το απωθημένο μου, τη χαρά μου, να εκφραστώ και φυσικά για τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα».