Μπέσσυ Αργυράκη: Ο χωρισμός της κόρης της, ο Δάκης και η ερώτηση… επανασύνδεσης σε Σκορδά – Λιάγκα
Νέα

Μπέσσυ Αργυράκη: Ο χωρισμός της κόρης της, ο Δάκης και η ερώτηση… επανασύνδεσης σε Σκορδά – Λιάγκα

Μπέσσυ Αργυράκη: Ο χωρισμός της κόρης της, ο Δάκης και η ερώτηση… επανασύνδεσης σε Σκορδά – Λιάγκα

«Έκλαψα πολύ...»

Στο «Πρωινό» φιλοξενήθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη και μίλησε για τον χωρισμό της Εβελίνας Νικόλιζα από τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη, την κατάσταση της υγείας του Δάκη, ενώ έκανε και μια άβολη ερώτηση στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, για το αν υπάρχει επανασύνδεση μεταξύ τους.

«Χώρισα μαζί με την κόρη μου από στενοχώρια. Έκλαψα αρκετά, έκλαψα πολύ γιατί είμαι ένα άτομο και ευαίσθητο. Το αγαπώ αυτό το παιδί, τον Κλεάνθη.Είναι τόσο αγαπημένοι, παρόλο που χώρισαν. Αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν. Από ό,τι διαβάζω, γιατί δεν τη ρωτάω, γιατί δεν αντέχω να τη ρωτάω, ήταν κοινή τους απόφαση… Στεναχωριέμαι πολύ. Δεν θέλει να μου δείξει τα συναισθήματά της η Εβελίνα. Τον Κλεάνθη τον ένιωθα σαν παιδί μου… Θέλω και για τα δύο παιδιά τα καλύτερα!» ανέφερε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη και συνέχισε:

«Θέλω το καλό της κόρης μου και του πρώην συντρόφου της, πέρασαν οκτώ όμορφα χρόνια… Έκλαψα πολύ για τον χωρισμό τους…».

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δάκη, μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

«Είναι λίγο δύσκολα με την υγεία του. Έχει παλέψει σαν λιοντάρι τα προβλήματά του. Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ γιατί έχει πολύ υψηλή ψυχολογία. Δεν είναι στο νοσοκομείο, είναι στο σπίτι. Δεν θέλει να τον επισκεφθούμε τώρα, θέλει να νιώσει κάπως καλύτερα».

Η τραγουδίστρια, ρώτησε τους παρουσιαστές για το αν έχουν επανασυνδεθεί για να πάρει την απάντηση από τον Γιώργο Λιάγκα.

«Όχι βέβαια, καμία σχέση», της είπε και εκείνη αποκρίθηκε: «Κάπου διάβασα κάτι τέτοιο. Μάλλον το γράψανε…».

«Αν πιστεύεις ό,τι διαβάζεις…», τόνισε ο παρουσιαστής με την ίδια να απαντά: «Τώρα θα αρχίσω να κλαίω πάλι; Όχι…».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε: «Επειδή ρώτησες να σου πω. Εμείς έχουμε δύο παιδιά. Πάντα θα υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς. Εγώ με τη Φαίη πάντα θα είμαστε συνδεδεμένοι από τη στιγμή που έχουμε δύο παιδιά».