Μπέττυ Μαγγίρα: Αποκάλυψε γιατί δεν φορά βέρα με τον σύζυγό της
Ελλάδα

Μπέττυ Μαγγίρα: Αποκάλυψε γιατί δεν φορά βέρα με τον σύζυγό της

Μπέττυ Μαγγίρα: Αποκάλυψε γιατί δεν φορά βέρα με τον σύζυγό της

Τι είπε και η Τάνια Μπρεάζου για τους ψυχαναγκασμούς της

Στα παρασκήνια του Your Face Sounds Familiar βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και συνάντησε τους παίκτες του σόου μεταμφιέσεων που ήταν για μια ακόμη φορά αποκαλυπτικοί.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου αποκάλυψε πως δύσκολα θα έκανε μια αισθητική επέμβαση, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδιά του λέγοντας: «Το αν τα παιδιά μου θέλουν να βγάλουν την προσωπική τους ζωή στο Instagram ή θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται ως τα παιδιά του Ελευθερίου είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρουν εκείνα. Τα παιδιά μου είχαν δει φωτογραφίες σε περιοδικό και νόμιζαν ότι μας παρακολουθούν».

Ακόμη, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στο περιστατικό με έναν θαυμαστή που ήθελε selfie και κόντεψε να πνιγεί η κόρη του.

Με τη σειρά της η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για τον γάμο της με τον Δημήτρη Μάζη και αποκάλυψε: Με τον σύζυγό μου δεν φοράμε βέρες. Έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο και νομίζαμε ότι δεν χρειάζονται οι βέρες».

Τέλος, στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και η Τάνια Μπρεάζου για τους ψυχαναγκασμούς της: «Έχω ψυχαναγκασμό με μονούς και όχι με ζυγούς αριθμούς. Πριν να κοιμηθώ κοιτώ τρεις φορές να έχω κλείσει το θερμοσίφωνο. Έχω θέμα με τον αριθμό 3. Κατά βάθος μου αρέσουν οι ψυχαναγκασμοί μου και γι’ αυτό δεν τους αποβάλλω».

https://streamable.com/88js4a