Μπέττυ Μαγγίρα: Στήριξε την Ιωάννα Τούνη – «Βάλλεται πάρα πολύ. Εγώ θα της πω να μη μασάει καθόλου»
Νέα

Μπέττυ Μαγγίρα: Στήριξε την Ιωάννα Τούνη – «Βάλλεται πάρα πολύ. Εγώ θα της πω να μη μασάει καθόλου»

Μπέττυ Μαγγίρα: Στήριξε την Ιωάννα Τούνη – «Βάλλεται πάρα πολύ. Εγώ θα της πω να μη μασάει καθόλου»

Πώς σχολίασε τις αναρτήσεις της η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα»;

Το ίδιο πένθος που περνά αυτήν την περίοδο η Ιωάννα Τούνη, περνούσε και η Μπέττυ Μαγγίρα πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο, όταν έχασε κι εκείνη τη μητέρα της και χρειάστηκε να λείψει από την εκπομπή της στο OPEN, για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, βιώνει την απώλεια της μαμάς της το τελευταίο διάστημα και απουσίαζε από τα social media για να καταφέρει να μαζέψει τα κομμάτια της και να επιστρέψει, σίγουρα διαφορετική, μετά το κομμάτι που θα λείπει για πάντα από τη ζωή της, αλλά όχι από το μυαλό της.

Η Ιωάννα Τούνη την Τετάρτη αποφάσισε να κάνει τις πρώτες της αναρτήσεις στο Instagram, τόσο για να αποχαιρετήσει και από εκεί τη μαμά της, όσο και για να απαντήσει σε ορισμένους, λίγους, που θέλησαν να ξεσπάσουν τα δικά τους κόμπλεξ, πάνω σε εκείνη, σχολιάζοντας αρνητικά το γεγονός πως έφυγε από τη Θεσσαλονίκη για να είναι μαζί με τον σύντροφό της, αυτές τις δύσκολες μέρες αλλά και για το ότι πήγε στη Ναύπακτο, τη Μεγάλη Παρασκευή, για τον Επιτάφιο.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή και την υποστήριξε και δημόσια, μέσα από την εκπομπή στην οποία συμμετέχει, «Super Κατερίνα».

Τα μηνύματα της Ιωάννας Τούνη σχολίασαν και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και εκεί, η Μπέττυ Μαγγίρα πήρε το μέρος της ξεκάθαρα και μάλιστα της έστειλε και μία συμβουλή.

«Είναι ένα κορίτσι που η αλήθεια είναι ότι βάλλεται πάρα πολύ. Εγώ θα της πω, να μη μασάει καθόλου, γιατί είναι ένα κορίτσι αυθεντικό. Έχει φάει τέτοιον πόλεμο… Δεν έχουν ζωή αυτοί που τα γράφουν και ασχολούνται με τις ζωές των άλλων. Να κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του κι όχι τον δίπλα και τον απέναντι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.