Big Brother: Αυτοί είναι οι δύο celebrities που μπήκαν στο σπίτι
Reality TV

Big Brother: Αυτοί είναι οι δύο celebrities που μπήκαν στο σπίτι

Big Brother: Αυτοί είναι οι δύο celebrities που μπήκαν στο σπίτι

Παρά τα πολλά ονόματα που ακούστηκαν, τελικά μόλις δύο αποφάσισαν τον...εγκλεισμό

Πρεμιέρα πραγματοποίησε απόψε το Big Brother με οικοδεσπότες τους Γρηγόρη Γκουντάρα και τη σύζυγό του Ναταλί Κάκκαβα.

Οι δυο τους υποδέχτηκαν το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους 14 συμμετέχοντες του reality, μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν δύο ονόματα, γνωστά στο ευρύ κοινό, καθώς πρόκειται για μοντέλα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν, ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

Πρόκειται για τον 29χρονο Steve Μιλάτο, το μοντέλο και influencer με καταγωγή από τα Τρίκαλα. Ο Στέφανος, όπως συστήθηκε στους τηλεθεατές, πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, ωστόσο ο γάμος τους κράτησε μόλις δύο μήνες.

«Να πω ασυνεννοησία; Κάποιες φορές όταν το σχοινί τραβά αρκετά αντί να το λύσεις καλύτερα να κάτσεις να το λύσεις. Πρέπει να κάτσεις και να μιλήσεις. Εγώ αντί να μιλήσω προτίμησα μια άλλη λύση. Ήταν λάθος από τη δική μου πλευρά, δεν μετανιώνω όμως, θα το ξαναέκανα. Κρατώ τις καλές στιγμές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα τελευταία 10 χρόνια έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας περπατώντας σε διεθνείς πασαρέλες.

https://streamable.com/n3ny0f

Ο δεύτερος είναι ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος την περσινή σεζόν πήρε μέρος στο Greece’s Next Top Model και είχε ξεχωρίσει με την ομορφιά του. Ο 22χρονος δηλώνει και instagrammer και γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Στόχος και όνειρό του είναι να γίνει διάσημος και πλούσιος ηθοποιός στην Αμερική. Παράλληλα, επιθυμεί να αφήσει το προσωπικό του στίγμα στο χώρο του modelling ως alternative μοντέλο και να κάνει καμπάνιες για μεγάλες εταιρείες. Του αρέσουν η γυμναστική, τα τατουάζ, τα piercing, δηλώνει δεινός μάγειρας καθώς επίσης και λάτρης του γυναικείου φύλου!

https://streamable.com/ji2806