Big Brother: Η απάντηση του ΣΚΑΪ στον Γιώργο Τσαλίκη
Reality TV

Big Brother: Η απάντηση του ΣΚΑΪ στον Γιώργο Τσαλίκη

Big Brother: Η απάντηση του ΣΚΑΪ στον Γιώργο Τσαλίκη

Το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε»

Το πρωί της Δευτέρας είδαν το φως της δημοσιότητας οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη πως αναλαμβάνει την παρουσίαση του Big Brother, αλλά λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η απάντηση του τηλεοπτικού σταθμού, που όπως φαίνεται δεν είχε την ίδια άποψη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στις κάμερες, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε: «Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν είπα δύσκολα το “ναι” για το Big Brother γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα όπως ξέρετε. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις. Νιώθω ασφάλεια διότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει. Συζητούσαν για κάποια άτομα στον σχολιασμό».

Αυτές οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη, πριν να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τον τηλεοπτικό σταθμό «ξένισε» πολλούς, ακόμη και… τον ΣΚΑΪ. Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο ΣΚΑΪ έδωσε την εξής απάντηση μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη: «Δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ο δεύτερος κύκλος, εκτός από ένα trailer που παίζει, πόσω μάλλον ο παρουσιαστής. Τις ανακοινώσεις τις βγάζει το κανάλι», ανέφεραν από τις δημόσιες σχέσεις του τηλεοπτικού σταθμού.

https://streamable.com/clqsnd