Britney Spears: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον γάμο της με τον Sam Asghari
Κόσμος

Britney Spears: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον γάμο της με τον Sam Asghari

Britney Spears: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον γάμο της με τον Sam Asghari

«Ήταν η πιο φαντασμαγορική μέρα!»

Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Sam Asghari, η Britney Spears, το απόγευμα της Πέμπτης, στην έπαυλη της στην Καλιφόρνια.

Η παραμυθένια τελετή πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες και το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα σε μια τελετή με περίπου 60 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων οι Madonna, η Drew Barrymore, η Paris Hilton, η Selena Gomez και οι δικοί μας Maria Menounos και Δημήτρης Γιαννέτος.

Μετά την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωή της, η pop star έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Η Britney Spears μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τον γάμο και έγραψε: «Παντρευτήκαμε! Ήταν η πιο φαντασμαγορική μέρα! Ήμουν τόσο αγχωμένη όλο το πρωί, αλλά μετά στις 2:00 μ.μ. κατάλαβα ότι παντρευόμαστε! Έπαθα μια κρίση πανικού ηρέμησα… Η ομάδα που διακόσμησε το σπίτι μας έκανε κυριολεκτικά ένα ονειρικό κάστρο, ήταν φανταστικό!

Η τελετή ήταν ένα όνειρο και το πάρτι ήταν ακόμα καλύτερο! Τόσοι πολλοί απίστευτοι άνθρωποι ήρθαν στο γάμο μας και είμαι ακόμα σοκαρισμένη! Η Ντρου Μπάριμορ, το κορίτσι που έχω ερωτευτεί και η Σελίνα Γκόμεζ που παρεμπιπτόντως, είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά, ήρθαν και οι δυο! Έμεινα άφωνη! Φίλησα ξανά την Μαντόνα και χορέψαμε μέσα στη νύχτα με την Πάρις Χίλτον. Ευχαριστώ Ντονατέλα Βερσάτσε που σχεδίασες το νυφικό μου. Σαμ Ασγκάρι σ’αγαπώ!».

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr