Chris Noth: Ο “Mr Big” κατηγορείται για δύο σεξουαλικές παρενοχλήσεις
Κόσμος

Chris Noth: Ο “Mr Big” κατηγορείται για δύο σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Chris Noth: Ο “Mr Big” κατηγορείται για δύο σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Σάλος με τον πρωταγωνιστή του Sex and the City

Μια είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου και δεν είναι καθόλου ευχάριστη, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και αφορά στον αγαπημένο “Mr Big” του Sex and the City.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός, Chris North, κατηγορείται από δύο γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση το 2004 και το 2015. Οι δύο γυναίκες παραχώρησαν συνέντευξη, ωστόσο θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, οι δύο γυναίκες μίλησαν με ψευδώνυμα, ως η 40χρονη Zoe και η 31χρονη Lily και δήλωσαν ότι βλέποντας το reboot του Sex and the City και τη μεγάλη δημοσιότητα που έχει πάρει ξανά ο Chris North με το And Just Like That, τους ξύπνησαν θλιβερές και επώδυνες μνήμες.

Όπως ανέφεραν, τα περιστατικά παρενόχλης από τον ηθοποιό συνέβησαν στο Λος ‘Αντζελες το 2004 και το 2015 στη Νέα Υόρκη, όπου διατηρεί και ένα διαμέρισμα. Ο “Mr Big” δεν αρνήθηκε ότι γνωρίζει τις δύο γυναίκες, ωστόσο αρνήθηκε τις κατηγορίες.

«Οι κατηγορίες εναντίον μου, οι οποίες αναφέρονται από πρόσωπα που συνάντησα πριν από χρόνια ή δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά λανθασμένες. Οι συναντήσεις μου μαζί τους ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αναρωτηθεί κανείς για τη χρονική στιγμή που αποκαλύφθηκαν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αποκαλύφθηκαν τώρα, αλλά ξέρω πως δεν παρενόχλησα αυτές τις γυναίκες. Το “όχι” σημαίνει “όχι” και αυτό είναι ένα όριο το οποίο δεν ξεπέρασα», τόνισε.

Η πρώτη μαρτυρία της μίας γυναίκας αναφέρει ότι το συμβάν συνέβη το 2004, όταν εκείνη εργαζόταν σε μια μεγάλη εταιρεία, με την οποία συνεργάζονταν αρκετοί celebrities. Στις επισκέψεις του εκεί, ο Chris Noth τη φλέρταρε συνέχεια και κάποια στιγμή την κάλεσε στο διαμέρισμά του, στο κτίριο όπου επίσης έμεναν φίλοι της. «’Ηταν σαν Θεός για εμάς εκείνη την εποχή» δήλωσε και είπε ότι μετά το πρώτο φιλί που έδωσαν, εκείνος την πίεσε για σεξουαλική πράξη χωρίς εκείνη να το  θέλει.

Στο δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις φίλων της κοπέλας, οι οποίοι τόνισαν ότι η κοπέλα φοβήθηκε να καταγγείλει τι συνέβη εκείνη την εποχή.