Ασπασία Κουμλή: «Έφυγε» στα 37 της η coach των celebrities
Ελλάδα

Ασπασία Κουμλή: «Έφυγε» στα 37 της η coach των celebrities

Ασπασία Κουμλή: «Έφυγε» στα 37 της η coach των celebrities

Πάλευε τρία χρόνια με τον καρκίνο

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο για τον θάνατο της Ασπασίας Κουμλή Wood, η οποία έφυγε από τη ζωή, λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 37 της χρόνια.

Η coach των celebrities διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος το 2019 και από τότε μέχρι και σήμερα έδινε τη δική της «μάχη», την οποία ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει.

Το τελευταίο διάστημα, η Ασπασία Κουμλή ζούσε τον Λος Άντζελες με την οικογένεια και τον σύζυγό της και σύμφωνα με την ανακοίνωση στη σελίδα της στο Instagram, απεβίωσε στις 8 Σεπτεμβρίου.

«Με τεράστια λύπη σας ανακοινώνουμε πως η αγαπημένη μας Ασπασία έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου. Το τελευταίο διάστημα, η επιδείνωση της υγείας της ήταν γρήγορη. Μια άδικη μάχη. Το θετικό και φωτεινό της πνεύμα σε συνδυασμό με την αστείρευτη θετικότητά και γενναιότητά της, μας απέτρεψαν από το να αντιληφθούμε την έκταση του προβλήματος της υγείας της. Μέχρι την τελευταία της στιγμή, η απόλυτη πίστη της ήταν το faith it till you make it.

Η Ασπασία ήταν ένας άγγελος επί γης. Μια ψυχή που θέλει να χορεύει, να χοροπηδάει, να γελάει και να δημιουργεί. Τώρα προχωράει σε ένα καλύτερο μέρος που θα συνεχίσει σίγουρα να γοητεύει και να μαγεύει τα πάντα γύρω της και μας αφήνει με ενθάρρυνση να ζήσουμε αληθινά, εντονα και γεμάτα.

Με φως, αγάπη και manifestation θα κρατήσουμε όλοι ζωντανή την μνήμη και το έργο της και θα παραμείνουμε μια ομάδα που στηρίζει τα μέλη της, όπως ακριβώς θα ήθελε.

Σας καλούμε προς κατανόηση και σεβασμό στο τρόπο που η οικογένεια Κουμλή-Wood καθώς και η κοινότητα της Faith it Academy παίρνει τον χρόνο της ώστε να επεξεργαστεί την τεράστια αυτή απώλεια.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τρόπους και δράσεις που στόχο θα έχουν να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη, τη διδασκαλία και την αγάπη που προσέφερε απλόχερα σε όλους.

Αναπαύσου εν ειρήνη στο φως, αγαπημένη μας», αναφέρει η ανάρτηση.