Courteney Cox: «Η πρώτη καραντίνα με τον Covid μου έμαθε πως η αγάπη είναι πολύτιμη»
Κόσμος

Courteney Cox: «Η πρώτη καραντίνα με τον Covid μου έμαθε πως η αγάπη είναι πολύτιμη»

Courteney Cox: «Η πρώτη καραντίνα με τον Covid μου έμαθε πως η αγάπη είναι πολύτιμη»

Η Monica από τα Φιλαράκια μίλησε για την 8χρονη σχέση της με τον Johnny McDaid

Η Courteney Cox είναι μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς του Hollywood. Έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο F.R.I.E.N.D.S, με τη σειρά να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τα τελευταία 20 χρόνια.

Η 57χρονη ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό People, όπου μίλησε για την αγάπη και τη σχέση της με τον σύντροφό της Johnny McDaid, αλλά και για το τι της αρέσει να κάνει όταν δεν δουλεύει.

Η σταρ του Scream, η οποία λανσάρει τη σειρά προϊόντων της για φροντίδα στο σπίτι, την Homecourt, έχει σχέση με τον μουσικό Johnny McDaid από το 2013, αφού τους σύστησε ο κοινός φίλος τους, Ed Sheeran.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Έχοντας περάσει χρόνο χώρια κατά το πρώτο μέρος της πανδημίας Covid-19, όταν ο McDaid ήταν κολλημένος με lockdown στο εξωτερικό, η Cox εκτίμησε ακόμη περισσότερο το μακροχρόνιο ειδύλλιό τους.

«Έμαθα ότι η αγάπη είναι πολύτιμη», προσθέτει.

«Καθώς μεγάλωσα, το κατάλαβα αυτό. Ο Johnny είναι ένας εξαιρετικός ακροατής. Και δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποιον πιο υπομονετικό», συμπληρώνει η Cox.

«Είναι πολύ καλός που δίνει συμβουλές. Λατρεύω την καρδιά του, τις προθέσεις του. Το ήθος του. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος μουσικός, αλλά είναι ποιητής και συγγραφέας. Είναι τόσο έξυπνος και το βρίσκω πολύ σέξι. Είναι υπέροχος», λέει η 57χρονη ηθοποιός.

Courteney Cox photographed at her home in Malibu, CA, on January 10, 2022.
Photographer: Peggy Sirota
Hair: Chris McMillan/Solo Artists
Makeup: Genevieve Herr/ Sally Harlor
Stylist: Maryam Malakpour/The Only Agency
Clothing Credits:
Sweater: Jenni Kayne; Shorts: Commando; Belt: Saint Laurent; Ring (left hand): EÉRA; Rings (right hand): Grace Lee; Anita Ko

Τι κάνει η Courteney όταν δεν δουλεύει ή τελειώνει νωρίς;

Όταν δεν εργάζεται η Cox απολαμβάνει να βρίσκεται στο σπίτι με την Coco, τη 17χρονη κόρη της με τον πρώην σύζυγό της David Arquette καθώς και τα δύο σκυλιά τους, τη Bear και τη Lily, και περνούν χρόνο με τον McDaid.

«Μου αρέσει να παίζω», λέει η Courteney.

«Μου αρέσει να τελειώνω τα πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και μετά γύρω στις 6 η ώρα, είναι ώρα να χαλαρώσω, είτε με τους στενούς μου φίλους που έρχονται είτε με τον Johnny. Επίσης μαγειρεύω πολύ».