Δάκης: Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον φίλο τους
Νέα

Δάκης: Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον φίλο τους

Δάκης: Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον φίλο τους

Ήταν αγαπητός από όλους!

Την τελευταία του πνοή έσβησε ο Δάκης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Λουκίλα Πλέσσα-Καρρέρ και αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του, μίλησαν στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» για τον φίλο τους που έφυγε από τη ζωή στα 79 του χρόνια.

Όπως είπε ο κ. Παπαργυρόπουλος, «ο Δάκης ήταν ένα παιδί που δεν μεγάλωσε ποτέ».

Σημείωσε πως ο τραγουδιστής ήταν ξάδερφος του Ντέμη Ρούσσου και ήταν ένας ιδιαίτερα μορφωμένος άνθρωπος, καθώς μίλαγε 5-6 γλώσσες.

Ο επιχειρηματίας μίλησε και για την αισιοδοξία που επεδείκνυε για τη ζωή ο Δάκης, ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές.

Ο Τόνι Σφήνος στη δικιά του τοποθέτηση για τον τραγουδιστή, μίλησε για την πρώτη μέρα γνωριμίας τους, επισημαίνοντας την ευγένεια ψυχής τους και όπως είπε η σκηνή και το χειροκρότημα ήταν η ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε ζητήσει από τον Τόνι Σφήνο να τον γνωρίσει πρώτα προσωπικά και ύστερα να συνεργαστούν.

Ο Αρτ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Πωλίνα, η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της για τον αγαπημένο της φίλο.

«Ήταν ένας ήρωας και μας έδινε κουράγιο σε όλα τα θέματα και ξέραμε πως είχε μεγάλη ταλαιπωρία. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως ξεκουράστηκε» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Ο Κώστας Μπίγαλης είπε σε χρόνο ενεστώτα για τον αγαπημένο φίλο του και «μεγάλο καλλιτέχνη», όπως τον χαρακτήρισε. «Λέω “είναι” γιατί ένας καλλιτέχνης υπάρχει πάντα» δήλωσε.

Μάρκος Σεφερλής

Μαίρη Χρονοπούλου

Γιώργος Θεοφάνους

Τόνι Σφήνος

Γιάννης Κότσιρας

Κώστας Μακεδόνας