Δανάη Μπάρκα: «Δέχτηκα μίνι οπαδική επίθεση. Είναι ντροπή να συμβαίνουν αυτά»
Πρωινές εκπομπές

Δανάη Μπάρκα: «Δέχτηκα μίνι οπαδική επίθεση. Είναι ντροπή να συμβαίνουν αυτά»

Δανάη Μπάρκα: «Δέχτηκα μίνι οπαδική επίθεση. Είναι ντροπή να συμβαίνουν αυτά»

Η παρουσιάστρια είχε μια άσχημη στιγμή στο γήπεδο που βρέθηκε

Σε κλειστό γήπεδο στο Παλαιό Φάληρο, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Δανάη Μπάρκα, μαζί με τη Δέσποινα Καμπούρη και την κόρη της, για να παρακολουθήσουν από κοντά το μπαράζ ανόδου της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ κόντρα σε αυτή του Φλοίσβου.

Εκεί, βρέθηκαν και η Μελίνα Νικολαΐδη, για τον σύντροφό της και παίκτη του Δικεφάλου, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, αλλά και η Έλλη Κοκκίνου που είναι γυμναστής της.

Η Δανάη Μπάρκα, εκτός από τον φίλο της Αλέξανδρο, πήγε στο κλειστό για να στηρίξει και έναν πολύ δικό της άνθρωπο, τον πρώην σύντροφό της, Πάνο Αδαμόπουλο, ο οποίος είναι γυμναστής της Ένωσης, ωστόσο όπως είπες, δέχτηκε μια μίνι οπαδική επίθεση, την οποία σχολίασε.

«Πήγαμε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε βόλεϊ, που το αγαπάμε και έχουμε άμεσα και έμμεσα μεγάλη προϊστορία. Επίσης στην ΑΕΚ στην ομάδα βόλεϊ ανδρών παίζει ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης που είναι φίλος μας και ένας ο personal trainer, ο σπουδαιότερος γυμναστής της Ευρώπης, ένας πολύ δικός μας άνθρωπος», είπε η παρουσιάστρια, χωρίς να αναφέρει το όνομα, με τη Δέσποινα Καμπούρη να προσθέτει: «Ο Πάνος Αδαμόπουλος».

Η Δανάη Μπάρκα συνέχισε: «Πήγαμε εμείς εκεί γιατί ήταν το παιχνίδι για την άνοδο της ομάδας, να πούμε συγχαρητήρια στα παιδιά της ΑΕΚ που κέρδισαν. Ήμασταν ήρεμες. Φυσικά πάντα σε μια κερκίδα πορώνεσαι, σ’ αρέσει, αλλά είμαι διακριτική, πάντα είμαστε ήσυχες. Ωστόσο – αν και θα μπορούσα να το πω, δεν θα το πω- για μια μίνι οπαδική επίθεση που δέχτηκα. Δεν θέλω να πω γιατί θα δώσω συνέχεια σε πράγματα που δεν θα ήθελα. Ντροπή όμως να συμβαίνουν αυτά».