Δανάη Μπάρκα: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Βαγγέλη Περρή
Ελλάδα

Δανάη Μπάρκα: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Βαγγέλη Περρή

Δανάη Μπάρκα: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Βαγγέλη Περρή

Το μήνυμα στο Instagram της

Μπορεί να βρίσκεται στην Κρήτη και να χαλαρώνει με φίλους, αλλά σίγουρα ενημερώνεται για όσα γίνονται στον τηλεοπτικό χώρο. Έτσι, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Βαγγέλη Περρή για τα καλά του λόγια στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Ο Βαγγέλης Περρής συνάντησε σήμερα τη Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για τα τηλεοπτικά. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε μεταξύ άλλων πώς βλέπει τις εκπομπές των: Δανάη Μπάρκα, Ηλιάννα Παπαγεωργίου και Σίσσυ Χρηστίδου, ανέφερε για την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου: «Θα αρχίσω από τη Δανάη γιατί από την αρχή μου άρεσε. Μου άρεσε αυτό που εκπέμπει. Από μόνη της είναι πολύ πιο μεγάλη από αυτό που την υποχρέωσαν να κάνει.

Θα έπρεπε αυτό το βήμα που έκαναν του εναλλακτικού, αναφέρομαι στον τρόπο προσέγγισης, μην μείνουμε στην εμφάνιση. Ο τρόπος προσέγγισης είναι νεανικός, διαφορετικός, αλλιώτικος από αυτά που έχουμε συνηθίσει στην τηλεόραση. Δίπλα μπήκαν κομμάτια που υποτίθεται ότι προσφέρουν ασφάλεια γιατί συνεχίζουν την παράδοση των πρωινών, αλλά δεν ταιριάζουν σε αυτό το πρόσωπο. Θα έπρεπε να κάνουν ένα ολοκληρωτικά διαφορετικό πρωινό. Έχει το κορίτσι τις δυνατότητες και βγάζει μια αισιοδοξία.

Δεν την ήξερα. Αυτό που εκπέμπει με κάνει να νιώθω αισιόδοξος».

https://streamable.com/la4khu

Με τη σειρά της η Δανάη Μπάρκα ανέβασε ένα post στο Instagram Story της και ανέφερε: «Και επειδή τίποτα δεν είναι δεδομένο ή αυτονόητο από ανθρώπους καταξιωμένους με πορεία να πω ένα ευχαριστώ δημόσια στον Βαγγέλη Περρή για τα όμορφα λόγια που μου στέλνετε δημόσια ότι είπε. Βαγγέλη δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, αλλά αυτό ίσως κάνει και την αξία όσων είπες μεγαλύτερη».